Co dziś zrobiłem dla swojej Belli ?

Wracając z roboty na chwilę przystanąłem, popatrzyłem na Nią, westchnąłem i poszedłem dalej.
No i tak trzy razy.

Zna ktoś adres gościa który projektował reflektory i dojście do nich?
W 156 nie ma na co narzekać z wymianą żarówek.Popytaj właścicieli nowszych aut a dowiesz się ile tam zachodu z wymianą żarówki.
W nie jednym bez zdjęcia koła i nadkola się nie obejdzie.

Ostatnia edycja:
W końcu moja "9" doczekała się twardego wosku przed zimą.
Pozdrawiam.
- Rafał

W 156 nie ma na co narzekać z wymianą żarówek.Popytaj właścicieli nowszych aut a dowiesz się ile tam zachodu z wymianą żarówki.
W nie jednym bez zdjęcia koła i nadkola się nie obejdzie.

fakt ,sprobuj w b6 wymienic zarnik ,trzeba zderzak zdjac zeby lampe wymontowac ,wiec nie marudz jersey

w końcu pogoda w miare dopisała i udało się umyć autko:) Szczerze to nie pamiętam żeby kiedykolwiek była aż tak ubabrana:/

Odstawiona do solidnego wyczyszczenia wnętrza (jakoś się nie mogłem zebrać od zakupu) i do położenia wosku przed zimą.

Montaż nowej baterii (w końcu). Przed montażem aku dostanie jeszcze zimowe ubranko, żeby miał jeszcze lepszą sprawność w ekstremalnych temperaturach (oby takich nie było tej zimy) :)

Może jeszcze nie zrobiłem ale za niedługo zrobię (dzisiaj). Wymienię przycisk od rolety, bo jakiś tydzień temu ułamałem :)

założyłem zimówki, zrobiłem zaprawki lakieru, przeglądnąłem podwozie przed zimą (pod kątem korozji), wyczyściłem egr, sprawdziłem podciśnienia

Moja dostala dzis nowy filtr powietrza K&N i swiatelka 6000K

Dziś nawoskowałem karoserię mojej pięknej, teraz to się dopiero świeci ;)

nowe oponki doszły :) i już się lata nie mogę doczekać ;P Dunlop SP Sport Maxx 215/40R17 dot 4513 ;)
Niedługo felgi do regeneracji trafią

147 dostała nowy olej plus filtry oraz naprawiony został wybierak skrzyni biegów a Brera kompleksowe mycie plus czeka wymiana lampy stopu.

Amortyzatory
Powrót