Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzisiaj wymieniłem kompletny układ wydechowy oraz umyłem i wysprzatałem środek
Najwyraźniej zrobiłem to na tyle umiejętnie, że nic się nie uszkodziło, rozszczelniło, czy popsuło. Oczywiście najbardziej obawiałem się o elektrykę, ale starałem się umyć silnik delikatnie i udało się. Nawiązując do Twojej wypowiedzi - no cóż - głupi to ma zawsze szczęście...A co do kolegi wyżej, to mycie silnika wydaje mi się być idiotyczne, jeżeli używamy myjki ciśnieniowej... Bo w końcu auto z 2002r. może mieć jakieś uszczelki/gumy już nie tej jakości i wytrzymałości. Ja u siebie boję się nawet zwykłym szlaufem spłukać, ale jak kto lubi..![]()
Najwyraźniej zrobiłem to na tyle umiejętnie, że nic się nie uszkodziło, rozszczelniło, czy popsuło. Oczywiście najbardziej obawiałem się o elektrykę, ale starałem się umyć silnik delikatnie i udało się. Nawiązując do Twojej wypowiedzi - no cóż - głupi to ma zawsze szczęście...
Pozdrawiam.
- Rafał