Co dobrego?

• Autor wątku Autor wątku Kulka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kulka

Guest
Nie było mnie tu kilka dni i jakis zastj zauważam - może więc otwarty temat w czymś pomoże - CO DOBREGO????

Ja wymieniłam tarcze i klocki z tyłu - dla mojej Czerwonej to dobre (chyba), chociaż ja nie zauważam różnicy na + w hamowaniu :twisted:
Dobre jest też to, że w końcu zaniosłam PITa - na raty bo na rat, ale skończyło się wreszcie.....

Co dobrego u WAS Panowie ( i Panie.. O ile takowe tu są, bo jakoś ostatnio na 3 machnięcia zza szyby nie odpowiedziała żadna :twisted: ).

:mrgreen:

Ha! wymieniłaś hamulce? No to teraz nie wykręcisz się od następnego spota :P
U nas wszystko po staremu, tylko nasze bolidy coraz szybsze i zrywniejsze :D i przygotowujemy sie mentalnie (i niementalnie) do zlotu na Pomorzu.
A PIT na ostatni moment? No ładnie... :P

:D Ja spotkałem w ciągu czterech dni trzy śliczne AR 166 których brak na forum ,jedna czerwona dwie vulcano .Skończyło się narazie tylko na mruganiu światłami może się zapiszą. :lol:

Kulka napisał:
Nie wykręcę się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o ile będe w Szczecnie :D
ooo proszę :) niczym dobry szachista, Kulka już ustawia wszystkie figury które złożą się na Wykręt Idealny :P
A my zawsze tak czekamy... :)

Zmyła, zmyła, nie jak dobry, tylko jak wytrawny szachista :mrgreen: Ale mam nadzieję, że tym razem jakos uda mi się zawitać.... w koncu w moim podpisie nie bez potrzeby widnieje...swoją drogą....
Ale już się nie boję Kubasa, więc spokojnie mogę planować , a nawet jakby co, to mam nadzieję, że pomożecie mi w przekazaniu Mu ramki na bilet.... Kurdę, slowo się rzekło.....

No, chyba, że "ramka" u Kubasa oznacza Ramka+ kilo grillowanej na chrupko karkówki + x cheesburgerów + 1000 uśmiechów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ogólnie - wszystkich pozdrawiam :)

Kulka napisał:
Zmyła, zmyła, nie jak dobry, tylko jak wytrawny szachista :mrgreen: Ale mam nadzieję, że tym razem jakos uda mi się zawitać.... w koncu w moim podpisie nie bez potrzeby widnieje...swoją drogą....
Ale już się nie boję Kubasa, więc spokojnie mogę planować , a nawet jakby co, to mam nadzieję, że pomożecie mi w przekazaniu Mu ramki na bilet.... Kurdę, slowo się rzekło.....

No, chyba, że "ramka" u Kubasa oznacza Ramka+ kilo grillowanej na chrupko karkówki + x cheesburgerów + 1000 uśmiechów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ogólnie - wszystkich pozdrawiam :)

heheh Kubas woli karkówke podsmarzoną na gazie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a zamiast 1000 uśmiechów woli wybuchy pod maską :)

No to mnie zmiotłeś... :cry: Takie atrakcje jest w stanie zapewnić mu tylko ..... Kubas :wink: i Jego Alfa....
Będzie się musiał zadowolić ramką..... bez karkówki i tym podobnych :D

ale o ramce i cheesburgerach nie było mowy .... kubas jeszcze lubi zingery i wogule wszystko lubi ... taki wszystkolubiący z niego facet :mrgreen:

O ramce było w innym temacie, o reszcie - kulinarnej - w wielu :) - ale skoro wszystkolubiący z niego facet, to mam szansę przeżyć :) :) ;) :)

Smieszne hehehe....
ostatnio jak mi gaz strzelił to dwóch manych mało co sie nie przewróciło ... :mrgreen:
a pod maską było takie cisnienie że wszystkie rurki mi wywaliło i naklejke z akumulatora zerwało... :evil:

masakra... na wypłate jade robic porządek z tym gazem...

Kubas, Ty masz samochód-pułapkę wielokrotnego użytku. Osama bin Laden byłby z Ciebie dumny :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót