civic vs Q4

Lukasz A.

Moderator
Auto
155 2.5 V6
Kiedys czytalem na forum jak ktos wynalazl jak gosciu z forum hondy skillsowal Alfe.To teraz patrzcie co sie dzieje z Hondzina.Jak jeszcze raz wypisze takie bzdury to go smiechem zabije :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=37VoJdVC4wA&NR=1
bedzie mi tu jakis hondziasz niunie obrazal :evil:

Niezła masakra. AR już nie było widac jak z za głowy gościa wyłoniła sie honda

to crx i to bylo juz w hyde parku... :)

bylo bylo to fakt :>> ale obejzec jeszcze raz bylo milo :mrgreen:

Było, było....można powiedzieć "klasyk" :mrgreen:

ale ja mogę to oglądać w nieskończoność...

Alfista napisał:
tylko ze ta alfa ma ponoć 500kucy
Zartujesz chyba.Ja myslalem ze ma 190 jak Q4 przystalo.Jakie sa szanse ze faktycznie tyle miala?Da sie gdzies to sprawdzic?Jakby faktycznie tyle miala to nic mi juz do szczescia wiecej nie potrzeba :mrgreen:

Lukasz A., seryjna tyle ma, a tamta to ponoc jakis bolid do 1/4...

seryjna q4 ma osiagi zblizone do crx vtec :)

czyli normalnie mozna podjezdzac do takiego crxa.Tuti chcesz mi powiedziec ze crx vtec ma ok 190 kucy? :shock:

Lukasz A. napisał:
Tuti chcesz mi powiedziec ze crx vtec ma ok 190 kucy?
seryjny vtec 150 km, ale wazy z tego co pamietam niecala tone, a q4 1,4 tony. chodzilo mi o osiagi - przyspieszenie do 100 km/h.
ale trzeba pamietac, ze te polskie crxy to rozpadajace sie trumny :)

w hyde parku ktos dawał opis do tej alfy i tam pisalo ze ma 500PS ale teraz juz chyba ktos wywalil ten temat bo nie moge znalezc

a jak niby mieli zrobic 500 koni z 2 litrow i do tego jak juz jest jedno turbo ?:D

to takie cos to tylko subaru

Nie no obraz tej Alfy i jej silnika zwalil mnie z nog :shock: Wielkie poklony dla tego goscia co ja tak uzbroil.Jezdzacy masakrator :twisted:

moge tylko dodac tyle iz wiekszosc crxów to silniki bez vtecowe czyli 130 konne a na dodatek jak kolega tutti dodał zajechane.
wersji ivt czyli 150 i redline 8200 jest bardzo bardzo mało a jak jest to jeszcze gorsza padaka - no chyba ze jest jakis maniak jak alfista tylko hondziarz z krwi i kosci to ma perełke.
Ostatnio jest moda na jede fotel i reszta pusta - wtedy auto wazy ok 800 kilo i jak na 1600 cm3 jest szybkie.

a najszybszy crx ma silnik 2.2 turbo :-) z mega modyfikacjami, nalezał w zeszłym roku do pana o ksywce Synchro i startowal w king of europe w klasie turbo i pozamiatał :-)

to tyle

a wracajac to litwinow - oni jak cos robia to mózg staje jestem pełen podziwy dla nich

pozdro
łukasz

Amortyzatory
Powrót