• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Citroen C5 hydro hdi 140

Black Wolf

Nowy
Auto
Była 159 był c5 jest mondeo 2.5 v6

Załączniki

• 6.jpg
    6.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    73 KB · Wyświetleń: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    77.3 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_20170218_124219.jpg
    IMG_20170218_124219.jpg
    75.4 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_20170218_124238.jpg
    IMG_20170218_124238.jpg
    86.6 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_20170218_124259.jpg
    IMG_20170218_124259.jpg
    92.7 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnia edycja:
To temat w uj wyczerpałeś. Myślę że można już zamknąć :edziahaha:

Furka fajowa.Podoba mi sie środek , z zewnątrz zreszta tez.Ale syf na wycieraczce nie świadczy o Tobie dobrze.I żadne warunki mieszkaniowe , pogodowe nie są wytlumaczeniem.A fuuj.

Autko bardzo fajne. Ostatnio miałem okazję przejechać kilkaset kilometrów takim w full opcji - automat, jasny środek, pełne skóry, i oczywiscie hydro. Jakościowo nie ma się do czego przyczepić, przyjemnie się po prostu w tym aucie siedzi. Zawieszenie hydro świetne, chociaż to nie ten poziom poduszkowca jak w starym XM :D

Ja się do takiego pomału przymierzam, tylko w kombi. Jak to się odpycha z tym silnikiem i jak możesz to porównaj do 159.

O borze- brudna wycieraczka (gumowa) - syfiarz jakich mało!!!!! Do więzienia z nim!!!!

A C5 jak C5- bardzo porządny samochód :D

strzelec- jak masz budżet celuj w wersję 163 konie, moment ten sam, ale mimo wszystko ciut sprawniej się odpycha jak słabsza wersja. Jeździ super- sprint nie jest może imponujący, ale elastyczność robi wrażenie jak dla mnie.

Boga bym w to nie mieszał, nawet gumowa moze byc czysta.Ja akurat nie używam gumowych wcale i daje rade.Dla mnie to akurat świadczy o wlascicielu.No ale kto co lubi.Do więzienia tez bym nie wysyłał.

Może byc, ale czy musi? Jak dla mnie to tylko zaschnięty syf, reszta jest czysta.

W moim aucie powinna a w cudzym, nie mój problem.

To po luj sie czepiasz???

A Ty po luj sie czepiasz ze ja sie czepiam?

Furka fajowa.Podoba mi sie środek , z zewnątrz zreszta tez.Ale syf na wycieraczce nie świadczy o Tobie dobrze.I żadne warunki mieszkaniowe , pogodowe nie są wytlumaczeniem.A fuuj.

Syf na wycieraczce był to fakt ale to był dzień nabycia C5 Teraz juz sa zakupione welurowe takie jak lubie:)

- - - Updated - - -

Autko bardzo fajne. Ostatnio miałem okazję przejechać kilkaset kilometrów takim w full opcji - automat, jasny środek, pełne skóry, i oczywiscie hydro. Jakościowo nie ma się do czego przyczepić, przyjemnie się po prostu w tym aucie siedzi. Zawieszenie hydro świetne, chociaż to nie ten poziom poduszkowca jak w starym XM :D

Zawieszenie hydro fajna sprawa co tu duzo pisać

- - - Updated - - -

Ja się do takiego pomału przymierzam, tylko w kombi. Jak to się odpycha z tym silnikiem i jak możesz to porównaj do 159.

Ten silnik to minimum tego co musi miec to auto waga mówi sama za siebie 1650kg silnik 163 byłby idealny choć ten można podkręcic na 170km juz sie dowiedziałem
co do prowadzenia to alfą jeździło sie porównywalnie choc to dwa inne auta trudno je porównać. Prowadzenie Alfa Komfort C5 tak bym to podsumował

- - - Updated - - -

O borze- brudna wycieraczka (gumowa) - syfiarz jakich mało!!!!! Do więzienia z nim!!!!

A C5 jak C5- bardzo porządny samochód :D

strzelec- jak masz budżet celuj w wersję 163 konie, moment ten sam, ale mimo wszystko ciut sprawniej się odpycha jak słabsza wersja. Jeździ super- sprint nie jest może imponujący, ale elastyczność robi wrażenie jak dla mnie.

Dokładnie silnik jest bardzo elastyczny

- - - Updated - - -

z ciekawszych rzeczy jakie są w aucie to
Bi xenony skrętne
podwójne szyby w aucie jest naprawde cicho
dobre nagłośnienie w alfie miałem bose ale to gra znacznie lepiej mocniejszy bas i dzwiek czysty
mnóstwo różnych konfiguracji nie sposób wszystko wypisac

- - - Updated - - -IMG_20170218_124144.jpgIMG_20170226_112959.jpg

Ostatnia edycja:
Brawo za welur.Guma to zlo.

Zawsze mi się to podobało, ale nie wiem czy bym się przyzwyczaił do tej kierownicy :)

na poczatku dziwnie ale ciekawie podczas jazdy wcale nie przeszkadza tylko czasem podczas manewrowania nie wiadomo czy koła prosto czy skręcone ale ogólnie jest na + :D

Amortyzatory
Powrót