Ciekawostki z aukcji do wzięcia

To jest zestaw FK, mam taki w aucie założony :)
Uprzedzam, że tylne amorki to drewniane kołki
Ale trzymanie się poprawiło ? ;)

Jechałeś kiedyś wozem drabiniastym po polnej drodze? Z tyłu będzie beton, szkoda kręgosłupa i auta. Ja wytrzymałem jeden sezon, po czym wymieniłem tylne amorki tego zestawu z powrotem na seryjne i teraz jest git.
Na samych springach to masz komfort zawieche :)

- - - Updated - - -

Ale trzymanie się poprawiło ? ;)

No, na autostradzie i torze bez jednego kamyczka. Na nierównej drodze tył tracił kontakt z nawierzchnią :P

Nie wiem jakie sa seryjne amorki w ES, bo u mnie jest bardzo twardo na eibachach. Na wiosne zakładam weitec. Zobacze czy bedzie jakaś różnica w twardości.
Ogólnie nie ma bata żeby ktoś się utrzymał za mna w zakręcie. Tylko szkoda, że tyle dziur u nas...

Ostatnia edycja:
Drogo, nie sprzedadzą się :)

A może zamiana na felgi lancii?

Ostatnia edycja:
Ja mam u siebie takie welurowe, już się nie przydadzą więc mogę komuś dać przy okazji.

Wysłałem zapytanie do sprzedającego czy ma te z czerwonymi napisami.Jeśli ma to biorę i Alfina dostanie prezent pod choinkę:)

Temat jest w V6 o dywanikach które robiłem z grubego weluru na wzór oryginalnych a Ty mi się tu jarasz jakimiś tandętnymi:opodrubami.Wstyd:mad:wstyd:o

Ok Endriu, będą czekały do najbliższego spotkania, przytacham je tylko do Wawy.

Temat jest w V6 o dywanikach które robiłem z grubego weluru na wzór oryginalnych a Ty mi się tu jarasz jakimiś tandętnymipodrubami.Wstydwstyd
artas trzeba było tutaj też dać cynk...:)to bym chętny był a tak już zamówione...:(

Amortyzatory
Powrót