Co za ... gośc sprzatnął mi 2,5 VM z przed nosa z czechowic ?
przyznawac sie ?
Lepiej trzeba było kupować 33 4x4 bo miałeś rzut beretem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Co za ... gośc sprzatnął mi 2,5 VM z przed nosa z czechowic ?
przyznawac sie ?
Juz nieaktualnewitam przepraszam ze nie pisze na bazarze ale nie mogę jeszcze,na sprzedaż alfa 155ts 1.8 8v.Powod zal mi oddac na zlom silnika a i buda nie jest najgorsza cena 1500zl. do negocjacji.Pokaż załącznik 224252
Do jazdy poszła w okolice JasłaJuz nieaktualne
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Ciekawi mnie co zrobiłeś za te 2500 zł w swojej 155? Bo ja jakbym się skupił w swojej 155 na tym co muszę wymienić a nie leciał ze wszystkim za koleją to myślę że te 2500 zł to by buło max co bym włożył- a kupiłem auto za 1000 zł![]()
Ja kupiłem za 5 a już włożyłem pewnie z 10, i nadal daleko jej jeszcze do tego co chce osiągnąć
Dlatego 155 ma dożywocie - chyba że się trafi jakiś wariat