Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
155 znaleźć w ładnym stanie w dzisiejszych czasach to graniczy z cudem. Ja żałuję, że swoją sprzedałem, bo godna była (a sądziłem, że lepszą znajdę). Rozglądam się teraz za 155, ale póki co to samo gradobicie.
Przeciez on i tak takiego auta nie kupi tylko tak plecie byle coWujek miałeś zieloną 2,0 8V ładna , czemu nie kupiłeś?
i znowu te dyrdymały jako to ona niby nie byłabo godna była
Kombi i w diesluTo Renault i jego fani odetchnęli z ulga, tylko co Ci Alfa Romeo zawinił, Wujek? Kup sobie jakiegoś VW czy Audi, bo Skody na Ciebie szkoda, zacna marka jest.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Wszyscy już to wiedzą.jersey, dla Twojej wiadomości, brzydzą mnie niemieckie marki. Skoda to może i jest zasłużona marka, ale nie z obecną ofertą modelową, która to jest vw w przebraniu.
Z tych pisanych głupot przez ciebie to nawet nie wiesz do kogo sie zwracasz16V jest przyjemniejsze. Koleżanko, jestem miłośnikiem marki i w związku z tym doszedłem do wniosku, że to nie godne przeskakiwać na reno.