Ciekawostki z aukcji do wzięcia

Yyy... zmęczona mocno. Na zdjęciach jeszcze jako tako wygląda ale na żywo nie jest za ciekawie. Blacharka polatana kawaleczkami. Tylne błotniki chyba na placu robili. Nie widać tego ma fotach. Przednie lampy jak akwaria. Kierunki luźne. Strach pod spód zaglądać :)

Jej ostatnia prosta to chyba była jak ja ciągnęli do Szczecina :) z bliska naprawdę nie ma czego oglądać. :(

155 znaleźć w ładnym stanie w dzisiejszych czasach to graniczy z cudem. Ja żałuję, że swoją sprzedałem, bo godna była (a sądziłem, że lepszą znajdę). Rozglądam się teraz za 155, ale póki co to samo gradobicie.

155 znaleźć w ładnym stanie w dzisiejszych czasach to graniczy z cudem. Ja żałuję, że swoją sprzedałem, bo godna była (a sądziłem, że lepszą znajdę). Rozglądam się teraz za 155, ale póki co to samo gradobicie.

Wujek miałeś zieloną 2,0 8V ładna , czemu nie kupiłeś?

16V jest przyjemniejsze. Koleżanko, jestem miłośnikiem marki i w związku z tym doszedłem do wniosku, że to nie godne przeskakiwać na reno.

To Renault i jego fani odetchnęli z ulga, tylko co Ci Alfa Romeo zawinił, Wujek? Kup sobie jakiegoś VW czy Audi, bo Skody na Ciebie szkoda, zacna marka jest.

Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka

To Renault i jego fani odetchnęli z ulga, tylko co Ci Alfa Romeo zawinił, Wujek? Kup sobie jakiegoś VW czy Audi, bo Skody na Ciebie szkoda, zacna marka jest.

Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Kombi i w dieslu :D

Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka

jersey, dla Twojej wiadomości, brzydzą mnie niemieckie marki. Skoda to może i jest zasłużona marka, ale nie z obecną ofertą modelową, która to jest vw w przebraniu.

jersey, dla Twojej wiadomości, brzydzą mnie niemieckie marki. Skoda to może i jest zasłużona marka, ale nie z obecną ofertą modelową, która to jest vw w przebraniu.
Wszyscy już to wiedzą.

Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka

16V jest przyjemniejsze. Koleżanko, jestem miłośnikiem marki i w związku z tym doszedłem do wniosku, że to nie godne przeskakiwać na reno.
Z tych pisanych głupot przez ciebie to nawet nie wiesz do kogo sie zwracasz

przed ostatnie zdjęcie (9) prawy dolny róg - nie mam więcej pytań ;)

Powiem tak , ta z Bielska naprawdę jest ok pod jakaś baze , bo ta podłoga tak patrząc z boku , noo nie jest zła . Samochód miał w cholere niedociągnięć itd. Ale na pewno nie jest warty tej ceny . 1400zł wydaje mi się że to jest cena adekwatna do stanu . Wiem że błotnik brało tylny cos przy progu , przednie błotniki gdzieś tam , w huj była poobijana każdy element blacharski jakas wgniotka , wnętrze no nie zaciekawe wszędzie jakis pierdół brak , coś wyszarpane itd. itd. Po kolejne sprzedający cwaniak . i teraz silnik , silnik no bidnie wyglada , instalka pierwszej generacji wiec cholera wie co tam sie dzieje .
Koleś do mnie wydzwaniał jak nie kupieł pytał sie co i jak , i na bank coś drutowal aby ładnie wygladała .
Dla mnie samochód jest ok ... ale nie za tą cene . jak spuści do 1400zł bede myślał czy ją brać , bo mam zaplecze i wszystko co w niej trza zrobić leży mi .

Amortyzatory
Powrót