Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
http://allegro.pl/2-0t-200km-140-tys...7.html#thumb/7 ciekawi mnie to ogłoszenie.
Auto bez papierów i do remontu - zapewne stan unikatowy.
Myślę że 75 by nikt nie wziął, a co dopiero 164.
Szczerze? Gdyby miał 164 to bym stargował, wziął na części a resztę na złom.
Niestety tak.
Seraf , niestety ja odpadam , moja powiedziała ze ma byc komplet wypoczynkowy a nie Alfa .... a generalnie rozeszło się o kolor... ( kur** jakby była czarna to bym ją przekabacił ) ale niestety ....
Spoko u mnie żona też nie była zachwycona, żebym miał identyczna 164 jak już mam hehe
Na razie muszę zmniejszyć liczbę aut do 10 najlepiej przed końcem roku, a przynajmniej postarać się![]()
Większość moich aut jest albo stara i nie muszę płacić OC, a raczej place OC tylko wtedy kiedy jeżdżę.
Kilka aut które mają mniej niż 25 lat posiadam, ale nimi jeżdżę w miarę na bieżąco.
A ostatnio jak liczyłem OC na 164 3.0 V6 to wyszło mi jakieś 530 zł więc nie jest to jakaś przerażająca kwota jak na taka pojemność.
Na 125p z 1978 wychodzi mi OC na cały rok jakieś 250 zł.
Kupno AC dla starych aut (powiedzmy ok. 20-30 letnich) jest praktycznie nierealne.
W życiu! Wtedy właścicielem auta staje się państwo a Ty jesteś jedynie jego użytkownikiem zobowiązanym do dbania o nie jako ważny element historii.W przypadku starszych aut, jeśli to możliwe, założenie żółtych tablic może być faktycznie dobrym rozwiązaniem.
Wiem ale jak możesz przeczytać wyżej szukam wymówek żeby nie kupowaćsUPABACHE , POWIE Ci że ta 164 piękna ... Kasztan masz tu rewelacje
W życiu! Wtedy właścicielem auta staje się państwo a Ty jesteś jedynie jego użytkownikiem zobowiązanym do dbania o nie jako ważny element historii.