• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV] Ciekawe aukcje części do Gtv

WTF? Allegro jest pelne zderzaków do V6?!?

Albo ty masz wersje rosyjska internetow albo ja mam bana na wyszukiwarke w allegro :D

Wycinanie nie wchodzi w gre bo ma byc oryginal a nie jakies druciarstwo... Poza otworem na chlodnice oleju musi byc otwor na intercooler bo taki jest w TB po przeciwnej stronie chlodnicy oleju. Z tego co mi sie wydaje w 3.0 V6 jest po prostu zaslepka ktora mozna wyjac i zastapic kratka ktora jest w TB

Ligar, allegro jest tego pełne. Ceny zaczynają się od 50zł. Ja osobiście kupiłbym za 300zł z dokładką (cały czas wisi), bardzo fajny zderzak. Do V6 trzeba by jedynie wyciąć otwór dla chłodnicy oleju.
Jezeli chodzi ci o ten z dokladka to ze sprzedajacym jest cos nie halo bo dzwonilem w zimie i czlen powiedzial ze nie ma juz go w lutym zadzwonilem ponownie i znow powiedziano mi ze nie ma
Ligar Zderzak bym posiadal lecz nie spelnia w 100% oczekiwaniom

Witam, jestem założycielem fan page'a o opuszczonych samochodach.
Jeżeli ktoś ma facebooka to zapraszam do polubienia i podsłynia fotek. Ostatnio niestety pojawiła się na nim porzucona Alfa Romeo GTV z Katowic.. wcześniej juz było kilka 156 tek... ale co zrobić :/
pozdrawiam i zapraszam do polubienia

link do profilu:

https://www.facebook.com/pages/Opusz...82974288582992

dzięki za lajka ;)

No właśnie również moim zdaniem prędzej znajdziemy w samochodzie kluczyk do syrenki niż do szybru... Ale nie mam pojęcia. Trochę duży jak na syrenkę- to fakt.

Szyberdach na 100% w starszych alfach i lanciach wlasnie byl taki kluczyk, w 147 np. byl juz imbus. Fabryczna syrena alarmowa ma inny kluczyk, w sumie bardzo podobny do uniwersalnych syren.

Naklejki rejestracyjnej też nie widać na szybie. Ogólnie ogłoszenie nie zachęca do oglądania.

A po co szukasz naklejki rejestracyjnej na szybie jak w opisie ogłoszenia jest napisane jak BYK ,,auto niezarejestrowane '' :blink:

Ostatnia edycja:
Po Polanicy mi to jezdziło:) szybko i z ładnym pomrukiem. Wszyscy myśleli ze mi odbiło ze tak zapierdzielam, hehe

Ja tam jeszcze spidera 3,0 też bym przygarnął ,ale tylko czerwonego...:D

Ostatnia edycja:

kurna chłopie po takich pieniądzach.....bierz!!!! :D na 5500 zejdzie ....przecież sam ten ,,areooograf'' na masce jest wart bez kozery ze 4000 tysi...:eek:

A poważnie ,jeżeli nie ma tam wielkiej tragedii typu silnik do remontu ,to myślę że wkładając w nią z 5000 tysi można by nią normalnie jeździć i to bez tej monalizy na masce....:) zastanawia mnie fakt ,że niby tylko przepływomierz jest walnięty już chyba ponad dobry rok ,bo tyle na pewno już wisi i właściciel go nie naprawia bo?..tam zapewne szykują się niespodzianki i ta wywalona marchewa będzie się tam świecić jeszcze długo ..ale cuda się zdarzają...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót