[GTV] Ciekawe aukcje części do Gtv

To są 17, jest wytłoczone na ramieniu.

- - - Updated - - -

Poznam rozmiar własnych felg :P

Ostatnia edycja:
Acha, czyli błąd w ogłoszeniu. Zdziwiło mnie, że są Zendery Siena w tym rozmiarze :)

Wejdą te 17' na Brembo z Gtv 3.0? Akurat szukam 17 na lato i celuje w klasyczne telefony ale te "od biedy" tez by się nadały myślę; )

ET30 i szerokość 7,5" więc powinny wejść bez problemu.

te felgi mają praktycznie parametry telefonów 17" więc muszą pasować, ciekawe czy ktoś je weźmie już prawie chciałem brać dla siebie ale czwarty komplet felg to już byłaby przesada a druga sprawa to one chyba jednak znacznie lepiej wyglądają na Spiderze niż na Gtv.

Dziękuję za informacje. ET w Gtv to 30.5 wiec powinno być ok. Trochę porysowane te felgi.

te felgi mają praktycznie parametry telefonów 17" więc muszą pasować, ciekawe czy ktoś je weźmie już prawie chciałem brać dla siebie ale czwarty komplet felg to już byłaby przesada a druga sprawa to one chyba jednak znacznie lepiej wyglądają na Spiderze niż na Gtv.

Zgadzam się w 100%. Zendery dużo lepiej wyglądają w Spiderze.

Milano za bardzo postarzają sylwetkę Gtv, pasują bardziej do 75, 155, etc.

Rogo, przecież hokej z Cupa ma całkiem inny kształt :)

Wszystko ori zendera. O taką bardziej moim zdaniem dyskretną i bardziej pasującą dokładkę jaką mam trochę trudniej niż od wersji cup.

Chyba właściciel lepiej wie, co ma....

To właśnie Zender.

Ja mam tak samo wyglądającą dokładkę i od spodu ma oznaczenia Novitaca. I pod taką nazwą da się ją znaleźć w internecie jakby ktoś chciał sobie kupić. Dodam że bez takich progów Zendera też całkiem ciekawie wygląda na alfie.
A jeżeli to jest oryginalny Zender to powinien mieć na boku wytłoczoną nazwę i numer ale jak sam napisałeś właściciel wie najlepiej ;)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót