[GTV] Ciekawe aukcje części do Gtv

Chłopaki, takie szybkie pytanie, mam kabel obd2 ze zmiennymi manualnie pinami (suwak:D ) teraz chce domówić przejściówke na obd1 trzy pinową z osobnym plusem i minusem... Potrzebuje coś jeszcze do podstawowej diagnostyki i kasowania błedów w GTv z 96 roku?

Chłopaki, takie szybkie pytanie, mam kabel obd2 ze zmiennymi manualnie pinami (suwak:D ) teraz chce domówić przejściówke na obd1 trzy pinową z osobnym plusem i minusem... Potrzebuje coś jeszcze do podstawowej diagnostyki i kasowania błedów w GTv z 96 roku?
Będziesz miał już wszystko

Wysłane z Matrixa

Cena z kosmosu za TS-A ...przecież dużo taniej znajdziesz takiego w oryginalnym takim stanie, a nie po renowacji przy której już zaingerowano sporo w brak oryginalności....:D

Wnętrze ciekawe :) Ale nie widzę, aby te wszystkie inwestycje łącznie z ogarnięciem mechaniki na perfekt kosztowały właściciela więcej niż 20k.

Ja nie narzekam - dzięki temu moje Busso nie jest już najdroższą Gtv na otomoto :D :D :D

Tak serio - to nie jest przecież oferta dla kogoś, kto jakkolwiek ma pojęcie o Gtv i szuka klasyka. To jest po prostu piękny kabriolet, który majętny facet kupi sobie lub narzeczonej jako 3-4 auto. Dla kupujących oczami to gratka - a TS w normalnym użytkowaniu da radę, co wielu tu obecnych na pewno poświadczy. Żeby powiedzieć "eee, nie biorę bo ma TS a nie Busso" trzeba najpierw mieć okazję przejechać się i posłuchać Busso. Dla innych ten TS będzie po prostu ślicznym samochodem z całkiem dynamicznym silnikiem.

Fuuuu...

Masz 100% rację Quarter. Kabrio z 2 litrowym silnikiem, wyglądające jak nowe za 30k. Bomba. Tylko alfaholik nawet na nią nie spojrzy ;)

Wnętrze ciekawe :) Ale nie widzę, aby te wszystkie inwestycje łącznie z ogarnięciem mechaniki na perfekt kosztowały właściciela więcej niż 20k.

Zapominasz, że są jeszcze na świecie ludzie, którzy żyją ze sprzedaży samochodów po ich odrestaurowaniu :) Wheelers Dealers nie są wyjątkiem ;)

Potwierdzam też ją oglądałem i mierzyłem lakier jak stała w Oświęcimiu w zeszłym roku (opisywałem na forum)

W sumie to ciekawe, czy to jeszcze tykająca bomba zegarowa, czy może wszystko jest już naprawdę ogarnięte? :)

W sumie to ciekawe, czy to jeszcze tykająca bomba zegarowa, czy może wszystko jest już naprawdę ogarnięte?

Wiadomo że bomba. Silnik zaprojektowany do spalania dużych ilości oleju - w starym aucie nie bierze grama, czyli przedmuchy i benzyna uzupełnia stan oleju, albo wywalona uszczelka i płyn chłodniczy miesza się z oleum. No bo przecież alfisti, który użytkuje takie auto przez 2 lata chyba nie oszukuje?

Jak to "wklejana"? ;P Hmm... Ciekawe jak ona jest u mnie zamontowana teraz... Dzięki Mattman ;)

Amortyzatory
Powrót