• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Ciekawa cena za 159

I jeszcze ładniejsza tapicerka.

warto zauważyć ze za takie pieniądze można kupić przyzwoite Porsche 911 ;) oczywiście jabłka i pomarańcze, niemniej cena totalnie zaporowa jak za Alfę w kombi.

Cena zwala z nóg. Wolałbym kupić v8 amerykańskie niż Alfe chociaż mam sentyment do Alfy [emoji16]

Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka

cena nie jest ciekawa tylko niedorzeczna...
za taką kasę już wolałbym taką Giulie Veloce:

https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...-veloce-salon-polski-ID6C4RuC.html#935bfd7b50

Koła i wnętrze zdecydowanie lepsze w "9"!!!
A sama cena nie jest niedorzeczna...Biorąc pod uwagę, że takich aut na rynku już nie ma, przebieg, wersję silnikową i wyposażenie to dla niektórych może to być egzemplarz, za który zapłacą taką kwotę. Wspomniana niedorzeczność to wynik patrzenia na takie ogłoszenie przez pryzmat np. naszego Otomoro i cen jakie tam można za 159 znaleźć...

Ostatnia edycja:
Moim zdaniem cena nierealna.
Może za 20-30 lat, pod warunkiem, że to auto nadal będzie w tym stanie, a przebieg niewiele się zmieni.
Pozdrawiam.
- Rafał

Też uważam że cena z kosmosu. Fakt, że to prawie nowe auto, jednak skoro można mieć w tych pieniądzach nową Giulię - nie ma co się oszukiwać, lepszą pod każdym względem. Poza wyglądem - rzecz gustu. Może gdyby ta "9" to był sedan Ti z V6 z ksenonami...

Co tu dużo mówić. Piękna!

159 zawsze mi się podobała i miała w sobie 'to coś'. Ładne auto. Ale jednak sądzę, iż cena jest niedorzeczna.
Za te pieniądze można kupić coś lepszego, nowszego.
A dobrze szukając na zagranicznych forach za połowę ceny znajdzie się dobrze wyposażoną 159. No, z trochę większym przebiegiem :)

Kiedyś patrzyłem ile mój egzemplarz kosztował i wyszło ponad 40000 EUR.
Tutaj więc sprzedający zysku na pewno nie ma.

Przede wszystkim przebieg tutaj winduje tą cenę. Pasjonat jakiś może kupi za tyle, kto wie.
Choć jak Alces napisał, za 20 lat powinno być łatwiej sprzedać :)

Niemniej jednak, jak tak patrzę na te zdjęcia, to dla mnie to auto równie dobrze mogłoby mieć premierę dziś (subiektywnie oczywiście) :)
Uważam, że wygląda lepiej niż Giulia, choć wiadomo, że pod prawie każdym innym względem jest gorsze.

No faktycznie identyczna,z jedną różnicą -przebieg.

Piękna jest, ale nawet z tym przebiegiem, myślę że cena zaporowa :D

Amortyzatory
Powrót