[159] Choroba postępuje czyli dziewiątkaTI i Mito

Ładnie się prezentuje z chorwackim krajobrazem w tle. Gdzie byłeś?

Btw. w jakiś dziwny sposób dodajesz zdjęcia, bo nie da się ich powiększyć i wyglądają jakby nie były ostre.
Wiem, dodaje to z telefonu i Tapatalk je tak zmienia, muszę to chyba odinstalować w pizdu ;p w tym roku na Istrii, ale jakoś nie urzekła, Dalmacja lepsza.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Daaaaaawno mnie tu nie było.. ale wszystkie moja alfy dobrze się mają.. w 9tce wleciały odnowione zimówki, kolor chrome shadow, jak się podoba?
1616353557879-01.jpg

Pięknie tam u Ciebie. Zielono. :)
Auto nie stoi na zimowych?

Wiosna panie :D
Zdjęcie z sierpnia, teraz brzydko, szaro buro więc nie widać uroków nowego lakieru na felgach :P

Udało się dołożyć trzecią strefę do 9ki. Tak, wiem, nie swieci się wyświetlacz, ale musicie uwierzyć na słowo, że działa :cool:
655CEF05-4B8F-4191-86B8-ED08ACC126B4.jpg

Udało się dołożyć trzecią strefę do 9ki. Tak, wiem, nie swieci się wyświetlacz, ale musicie uwierzyć na słowo, że działa :cool:
Pokaż załącznik 276979
Gdzie udało Ci się zdobyć silniczek do sterowania 3 strefy?

A tak to dobra robota! Panel nowy czy używka?

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Gdzie udało Ci się zdobyć silniczek do sterowania 3 strefy?

A tak to dobra robota! Panel nowy czy używka?

Cały komplet dorwałem na jednej z grup na fb, jak chcesz to na PRV dam Ci namiary na gościa, ma alfy na części... panel niestety był kremowy, okleiłem go.

Załączniki

• 5C2D5A87-A874-4D8D-832A-698C009BFFFE.jpg
    5C2D5A87-A874-4D8D-832A-698C009BFFFE.jpg
    91.3 KB · Wyświetleń: 1
Ostatnia edycja:
Jak siadły ciemne szybki? Folia 85%, ciekawe jak w dzień się bedzie prezentować :confused:
6BBC0A16-2387-46DB-8638-B19E4B8AF319.jpg
8521A382-CD15-447C-9CBD-B9DC48F49E30.jpg

Prezentuje się elegancko, to był dobry ruch :cool:

Cały komplet dorwałem na jednej z grup na fb, jak chcesz to na PRV dam Ci namiary na gościa, ma alfy na części... panel niestety był kremowy, okleiłem go.
Jasne, możesz podać namiary. Może znajdzie się jeszcze jakiś silniczek [emoji23]
Nie ukrywam że też dołożył bym sobie 3 strefę choćby dla samego bajeru [emoji16]

A czarne szybki jak najbardziej na plus, też mam w swoim czarnym sedanie [emoji106]

Co tu się nic nie dzieje?

Wow! Mega! Czy to 20" z Tonale? Normalnie jakby na 9tke uszyte!!
Jak będziesz sprzedawał 159 to daj znać :D

A tam, bez przesady. Przy tym rozmiarze zaraz zrolowałoby nadkola :D

Amortyzatory
Powrót