• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Chłodnica Wody. Jaką wybrać???

Mam taką i ok, pewnie się rozsypie po 3 a nie 13 latach ale wtedy to cała alfa sie rozsypie:)

Ja wczoraj kupiłem nissena 60038 za 250 zł brutto. To chyba nie majątek, a już na pewno nie powód do szukania używek czy chinoli

Moja oryginalna chlodnica nie dawała rady przy upałach. Zmieniłem na nissen i jest super cool. 300 dałem za nia

Ja wczoraj kupiłem nissena 60038 za 250 zł brutto. To chyba nie majątek, a już na pewno nie powód do szukania używek czy chinoli

A można wiedzieć gdzie kupiłeś za 250 zł bo ja wszędzie widzę sporo większe ceny?

Panowie podpowiedzcie mi jakie wymiary powinna mieć chłodnica do 2.5 V6 z 1998 o numerze VIN ZAR93200000014079? Wg ePER pasują dwie chłodnice o numerze 60651921 oraz 60690404, lecz wg Allegro mają różne wymiary i teraz nie wiem co zamawiać ...

Ewentualnie czy da radę włożyć jakąś większą/grubszą chłodnicę?

Amortyzatory
Powrót