Chiński autocom - czy warto?

Rzmudzior

Nowy
Auto
145 1.4 TS '00, Fiat Croma 1.8 '07
Kusi mnie ostatnio, żeby kupić sobie interfejs, który obsłuży sporą ilość pojazdów i oszczędzi mi żonglerki w oprogramowaniu i okablowaniu.
Budżet mam jednak nieznacznie ponad studencki, będzie lepiej po wakacjach, no i kusi mnie taki chiński autocom: http://allegro.pl/autocom-cdp-cars-pro-gwarancja-nowy-i2367656564.html?source=oo
Czy pracował ktoś z tym, czy warto pchać w to koło czy lepiej zbierać interfejsy w kablach?

Jeszcze tak na marginesie, czy Fiatecuscan KKL obsługuje Opla, bo jak poszukałem, to mam mętlik w głowie :P

Ostatnia edycja:
Jeśli znalazło by się więcej chętnych to być może miał bym możliwość załatwienia tego Autocoma w okolicach 600 zł.

Ja akurat chcę wziąć od sprawdzonego sprzedawcy, bo potem się okaże że nie ma drugiego procesora od Forda itd. i trzeba będzie dokładać, poprawiać luty i na jedno wyjdzie :P

rotfl

to kokar2 z allegro to jakis sprawdzony sprzedawca ?

proszecie :)
Wrzuciłem pierwszy link z brzegu, nie ma czym się sugerować, chodziło mi o urządzenie. Jak masz nic nie wnieść to nie pisz.

Po prostu chodzi mi o kogoś kto da FV, gwarancję i możliwość napraw/przeróbek. Wstępnie takiego znalazłem.
No i to z ebay to rel. 1 a nasi Polscy specjaliści skrackowali już rel. 3.
Interesuje mnie ogólnie, czy warto się w to pchać, czy lepiej kupić kilka - nomen omen też chińskich - fejsów pod marki typu Lexia, Opcom itd. - mam już KKL i Euroscan i pasowałoby mieć szersze możliwości, a ten zapowiada się ciekawie.

Amortyzatory
Powrót