gechu
Nowy
kolego kupuj.a awaryjność pokarz mi samochód który się nie popsuje to go kupie ,jak ktoś dba tak ma
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
pokarz mi samochód który się nie popsuje to go kupie
Kolega z pracy, biurko obok ma taką w kombi od nowości z salonu, obecnie ma 300000, jak to się nie psuje, to ja nie chcę znać aut, które się psują...Skoda octavia I 1.9 TDI 90 kucy.
czyli co kupuję tą octavię.Skoda octavia I 1.9 TDI 90 kucy. Czekamy na zdjęcia nowego nabytku...![]()
Czy jesteś pewien, że mówisz o 1.9 TDI 90 KM?Kolega z pracy, biurko obok ma taką w kombi od nowości z salonu, obecnie ma 300000, jak to się nie psuje, to ja nie chcę znać aut, które się psują...
Z tego co pamiętam jakieś 2 lata temu wymieniał praktycznie cały silnik, turbawka 2 razy regenerowana, wtryski również.
Tak, dokładnie ten silnik, jestem pewny, przebieg też jest 100% bo koleś jeździ tym od nowości, a salon w Tarnowie, Auto Bączek, czy jakoś tak. I bez sarkazmu proszę, opisuje tylko sytuację kumpla, nie twierdzę że to są złe samochody, wręcz przeciwnie, ale chcę pokazać tylko że wszystko się psuje. Wiem że ten silnik ma wśród mechaników opinię bezawaryjnego, jednak w tym przypadku tak nie było, co więcej, przy pierwszym remoncie w okolicach 200000 okazało się że na jednym tłoku nie było pierścienia wogóle... Dlaczego, jest zagadką do dzisiaj. Koleś kupił sobie teraz octavię z 2010r 1.6 tdi, więc chyba mimo wszystko jest zadowolony z tego auta.Czy jesteś pewien, że mówisz o 1.9 TDI 90 KM?
Jak żyję to nie słyszałem, żeby komuś coś poważnego padło w tym silniku. Mógł się natomiast doszczętnie zużyć ale to przy ZNACZNIE WIĘKSZYM przebiegu... Dwa silniki, dwa turba i wtryski przy 3OO.OOO! Hahaha! Czegoś takiego nie słyszałemDaj mi nr do niego to chętnie z nim pogadam
No może na nafcie jeździ... Może spadł z pociągu jak jechał do Polski... A może jest z "salonu" z Gniezna lub Płocka? Lub od Ahmeda z Reichu?
Jak by mnie było stać, też bym kupił nową octavię
Tak, dokładnie ten silnik, jestem pewny, przebieg też jest 100% bo koleś jeździ tym od nowości, a salon w Tarnowie, Auto Bączek, czy jakoś tak. I bez sarkazmu proszę, opisuje tylko sytuację kumpla, nie twierdzę że to są złe samochody, wręcz przeciwnie, ale chcę pokazać tylko że wszystko się psuje. Wiem że ten silnik ma wśród mechaników opinię bezawaryjnego, jednak w tym przypadku tak nie było, co więcej, przy pierwszym remoncie w okolicach 200000 okazało się że na jednym tłoku nie było pierścienia wogóle... Dlaczego, jest zagadką do dzisiaj. Koleś kupił sobie teraz octavię z 2010r 1.6 tdi, więc chyba mimo wszystko jest zadowolony z tego auta.
Jak by mnie było stać, też bym kupił nową octavię, ale mnie nie stać i jeżdżę 10 letnią 147 i mimo wszystko swojego wyboru nie żałuję! Pozdrawiam
Czyli jedno turbo na 100.000km? Nie wierzę! Musiał bez oleju lub pompy olejowej jeździć... W tych silnikach turbo dożywa do końca!turbawka 2 razy regenerowana