Ceny szrotow vs ceny aso

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Tuti

Super moderator
Członek ekipy
Auto
Giulia 2.0 Turbo 200KM '17
Zamowilem sobie dzis te nieszczesna gumowa rure przeplywomierz - przepustnica... pojechalem do aso z ciekawosci czy to rzeczywiscie takie drogie - w car gryfie zwolali mi za nia 60 zl... a w aso? 45 zl, do tego nowiutka :)
zatem polecam zawsze najpierw popytac w aso o czesci zanim pojedziemy do szrotu, bo to takie cwaniaki ze szkoda gadac :D

car-gryf czy inaczej xedos to jedne z najdroższych złomowisk w naszym szczecińskim regionie...kiedyś chciałem zakupic u nich chromowane klamki do mojej 145 bo umnie były zwykłe plastikowe...to mi zawołali 90zł za dwie :shock: wsumie mój kuzyn zakupił niedawno u nich te klamki ale na lewo za 50zł ja kupiłem sobie te klamki ale u znajomego wyciołem mu ze 146 :P za 10 zł....jaka oszczędnośc :mrgreen:

Kiedyś do nich dzwoniłem bo mieli alfę 75 TS na części i chciałem silnik. Usłyszałem cenę 3 tyś :shock: :shock: :shock: :lol: :roll: . Zapytałem o uzasadnienie tej paranoicznej odpowiedzi :P , to usłyszałem: panie, tam są dwa aparaty zapłonoiwe, wie pan ile za to można wziąść na części, przynajmniej 3.5 :lol: . Nie rozmawiam z takimi matołami.

:)
Półoś do 156 3.2 cena w ASO 1040 zł
Nawet nie szukałem na szrotach bo chyba bym nie znalazł :roll:

a znacie jeszcze jakis szrot internetowy? bo kilka dupereli mi potrzebnych :)

zibi155, dzieki, ceny calkiem, calkiem :)
konsola srodkowa 60 zl :D

a co do rury to dzisiaj ja odebralem :) tylko jakas inna ta rura, z bardizej gietkiej gumy... podejrzewam ze tak latwo nie peknie :)
tak ze jak rura to tylko od aso :D

Amortyzatory
Powrót