• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Car Audio - Warszawa

K

kocurr

Guest
Witam,
Poszukuje dobrego warsztatu car audio w którym za rozsądne pieniądze zamontują nowe radio, adapter w AR 159,
a może nawet jakieś głośniki.
Wcześniej robiłem to w Media Centrum przy Chłodnej 37 (www.caraudiovideo.com.pl), ale 200 pln za samo podpięcie kostek i włożenie do kieszeni (poprzednie radio jest już wyjęte...) to przegięcie, bo znając życie z montażem adaptera do sterowania z kierownicy, przeprowadzeniem kabla usb, itd, itd. Zapłacę 400 pln co mi nie odpowiada. :)

Dzięki za pomoc...

Pozdrawiam !

Jeśli chodzi tylko o wpięcie kostek - zrób to sam :) A jak potrzebujesz pomocy to pisz na PW, bo ta operacja to u mnie na porządku dziennym...

Z mojego doświadczenia wynika że jeśli nie kupujesz u nich sprzętu tylko chcesz montaż to wtedy dają takie zaporowe ceny bo im się to nie opłaca..

Ty kupujesz sprzęt taniej na allegro, tak samo adapter, ramki montażowe itp itd.. a jakbyś to wszystko kupił w zakładzie to on ma na tym sporą marżę.. do tego daje mniejszą robocizne i on jest happy wtedy.. a tak to nie ma co się dziwić że taką cenę dają..

Jak montowałem u siebie 2DIN w zakładzie na al. krakowskiej.. przy centrum mebli Bodzio.. nie pamiętam nazwy..

To obejrzeli powiedzieli że zrobią ok itp.. ale że ramka montażowa u nich z całym zestawem kosztuje 600zł.. no to ja wchodzę w telefonie do neta.. wpisuje nazwę i model i ramka montażowa.. i patrzę zestaw 160zł.. odwracam się do sprzedawcy i pytam a ile montaż.. to mówi że 150zł.. no to wtedy mu powiedziałem że ok ale przyniosę swój zestaw montażowy.. no to już widziałem przez zaciśnięte zęby nie chciał zmienić ceny.. ale przy montażu potem cały czas ku*wami rzucał że ramka, ramce nie równa że jego zawsze pasują idealnie a że ta ode mnie niby nie..

Ale suma sumarum naciął mnie jeszcze 50zł na jakieś kable potrzebne do JVC.. więc wyszedł na 200zł.. a tak miałby jeszcze pare stówek marży na ramce..

A teraz już nauczyłem się i montuje wszystko co mogę/potrafię sam ;) oszczędność duża a jaka satysfakcja ;)

Amortyzatory
Powrót