Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam Brere z 2006 nie jest poliftowa za tem. Postaram dokładniej ustalić ten sterownik może zrobię zdjęcia muszę tylko trochę pogrzebać w aucie. Z elektrykiem gadałem przez telefon wiec może cos zle tłumacze. Ale podrzucę info co i jak. Najłatwiej aby to zdiagnozować to sprawdzic za pomocą zwykłego voltomierza spadek napięcia przy rozruchu.
Rozumiem to tak, że z przekaźnika sterującego elektromagnesem w rozruszniku jest podawane za niskie napięcie (czego przyczyną pewnie jest częściowe zużycie styków tego przekaźnika) na cewkę elektromagnesu. A rozwiązaniem jest zasilić z niego cewkę innego przekaźnika (np: RM-83Z o mocniejszej obciążalności styków) a stykami tego przekaźnika sterować elektromagnesem w rozruszniku...?
Nie prościej wymienić to uszkodzone "coś" (z tego niejasnego opisu domyślam się, że chodzi o przekaźnik?) zamiast rzeźbić z dokładaniem kolejnych kabli i przekaźnika? Bez urazy, ale ta metoda wg mnie wygląda na druciarstwo![]()
Nie prościej wymienić to uszkodzone "coś" (z tego niejasnego opisu domyślam się, że chodzi o przekaźnik?) zamiast rzeźbić z dokładaniem kolejnych kabli i przekaźnika? Bez urazy, ale ta metoda wg mnie wygląda na druciarstwo