KaaC
Aktywny
Coś dalej się kroi z projektem czy umarł ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Coś dalej się kroi z projektem czy umarł ?
Być może ;-) tym razem robote przy aucie bedzie wykonywal kolega Grzegorz z Lublina ;-) starymi sprawdzonymi metodami w poszukiwaniu mocy ;-) na chwile obecna szukam 166 2.4 jtd do kupienia ;-) moze ktoś gdzieś cośTo trochę wiedzy jest o tym na forum.
To wszystko w temacierobote przy aucie bedzie wykonywal kolega Grzegorz z Lublina ;-)
Napisz do któregoś moda z działu bazar to Ci umieści.nie moge dodac zapytania w dziale kupie auto bo za swiezy uzytkownik jestem :-[
Wydaje mi sie, że ogarnie auto tak jak sie umowimy ;-) odnosnie v6 ma pojecie i to jest najwazniejszeTo wszystko w temacienie mam pytań :sarcastic:
Napisz do któregoś moda z działu bazar to Ci umieści.
Ciemne szyby wlecialy na poczatku lata, ale jakos fotek nie udalo mi sie strzelic taki balagan :-D zrobie update jak auto wroci na drogi ;-)Nie będę oryginalny ale wykonałeś naprawdę kawał dobrej roboty! Nie myślałeś o przyciemnianiu tylnych szyb? Tak jak ktoś widzi klatkę w środku to może się spodziewać ze pewnie były jakieś mody i może być to mały potwór, a tak to byłoby zdziwienie na twarzy jakby był przekonany, że ma do czynienia z seryjnym bravolotem![]()
Dzieki wielkie za mile slowo ;-) dodaje to zapalu do dalszego dlubania ;-) [emoji6]Przeczytałem cały wątek i nie wierze w to co czytam... Taki potwór.. Auto piękne, powodzenia w dalszych modach ; )
Łoooo panie jak ja bym miał kasę to w moim bravolocie z gnojownikiem już też by busso siedziało. Ale byłbym skromniejszy i 2,5 - łatwo dostać![]()
Jak bedziesz miał w planach robienie takiego w przyszłym roku o tej porze to mogę Ci moje bravo opchnąćŚlubuje w przyszłym roku i będzie koniec zabawy
![]()
Przygody nie koncze tylko fundusze sa potrzebne stad mysl o sprzedazy furmankiŁooo panie jak ty kończysz przygodę dlatego że się żenisz to zmień kobiete) i nie rób tego !!
Przygody nie koncze tylko fundusze sa potrzebne stad mysl o sprzedazy furmankiwlasnie moja kobieta twierdzi ze glupi jestem jak mysle o sprzedazy :-D :-D
Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
Wiem, ze masz racje ;-) poki co jest u mnie i niech tak bedzie do odwolania ;-)jak już ona tak mówi, to rzeczywiście głupi jesteś ;p
niech stoi i czeka na lepsze czasy i tak tego co włożyłeś nie odzyskasz więc niech chociaż zabawka zostanie![]()