• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Bravo 3.0 V6 24v

Coś dalej się kroi z projektem czy umarł ?

Kroi sie kroi. Na stole lezy nowa, wieksza przepustnica i czekam za majstrem od portingu glowic, ostrych customowych walkow. Wroci z urlopu i bedziemy dzialac ;-) w planach jest rowniez zbudowanie od poczatku nowego kolektora ssacego typowo pod wieksza przepustnice i nowe kolektory wydechowe ;-)

To trochę wiedzy jest o tym na forum.

To trochę wiedzy jest o tym na forum.
Być może ;-) tym razem robote przy aucie bedzie wykonywal kolega Grzegorz z Lublina ;-) starymi sprawdzonymi metodami w poszukiwaniu mocy ;-) na chwile obecna szukam 166 2.4 jtd do kupienia ;-) moze ktoś gdzieś coś :-) nie moge dodac zapytania w dziale kupie auto bo za swiezy uzytkownik jestem :-[

Ostatnia edycja:
Jeżeli Grzesiek Ci będzie auto ogarniać to nie mogę się doczekać efektów :D

Wałki się robią :) z małym poślizgiem z mojej strony bo remonty w chałupie mi moja kobiecina narzuciła :D Tak czy tak auto będzie gotowe na wiosne 2017 bo zakres prac jest trochę większy niż zakładaliśmy ;) stay tuned :cool:

Nie będę oryginalny ale wykonałeś naprawdę kawał dobrej roboty! Nie myślałeś o przyciemnianiu tylnych szyb? Tak jak ktoś widzi klatkę w środku to może się spodziewać ze pewnie były jakieś mody i może być to mały potwór, a tak to byłoby zdziwienie na twarzy jakby był przekonany, że ma do czynienia z seryjnym bravolotem :P

Przeczytałem cały wątek i nie wierze w to co czytam... Taki potwór.. Auto piękne, powodzenia w dalszych modach ; )

Nie będę oryginalny ale wykonałeś naprawdę kawał dobrej roboty! Nie myślałeś o przyciemnianiu tylnych szyb? Tak jak ktoś widzi klatkę w środku to może się spodziewać ze pewnie były jakieś mody i może być to mały potwór, a tak to byłoby zdziwienie na twarzy jakby był przekonany, że ma do czynienia z seryjnym bravolotem :P
Ciemne szyby wlecialy na poczatku lata, ale jakos fotek nie udalo mi sie strzelic taki balagan :-D zrobie update jak auto wroci na drogi ;-)

Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka

Przeczytałem cały wątek i nie wierze w to co czytam... Taki potwór.. Auto piękne, powodzenia w dalszych modach ; )
Dzieki wielkie za mile slowo ;-) dodaje to zapalu do dalszego dlubania ;-) [emoji6]

Gdybym tylko miał fundusze też bym realizował swój plan.. Niestety na razie pozostaje mi to co mam i czytanie takich wątków i coraz większe napalanie się na mody :DD

Łoooo panie jak ja bym miał kasę to w moim bravolocie z gnojownikiem już też by busso siedziało. Ale byłbym skromniejszy i 2,5 - łatwo dostać :D

Łoooo panie jak ja bym miał kasę to w moim bravolocie z gnojownikiem już też by busso siedziało. Ale byłbym skromniejszy i 2,5 - łatwo dostać :D

Jak bedziesz miał w planach robienie takiego w przyszłym roku o tej porze to mogę Ci moje bravo opchnąć ;) Ślubuje w przyszłym roku i będzie koniec zabawy :D

hehehehe a to mi się banan na gębie pokazał :D już się w nim wyobraziłem :)
Jak cena mi przypasuje to bardzo chętnie. Bardzo bi mi pasowało to autko do mojej 166 :sarcastic:

Jak bedziesz miał w planach robienie takiego w przyszłym roku o tej porze to mogę Ci moje bravo opchnąć ;) Ślubuje w przyszłym roku i będzie koniec zabawy :D

Łooo panie jak ty kończysz przygodę dlatego że się żenisz to zmień kobiete :)) i nie rób tego !!

Łooo panie jak ty kończysz przygodę dlatego że się żenisz to zmień kobiete :)) i nie rób tego !!
Przygody nie koncze tylko fundusze sa potrzebne stad mysl o sprzedazy furmanki :-P wlasnie moja kobieta twierdzi ze glupi jestem jak mysle o sprzedazy :-D :-D

Przygody nie koncze tylko fundusze sa potrzebne stad mysl o sprzedazy furmanki :-P wlasnie moja kobieta twierdzi ze glupi jestem jak mysle o sprzedazy :-D :-D

jak już ona tak mówi, to rzeczywiście głupi jesteś ;p

niech stoi i czeka na lepsze czasy i tak tego co włożyłeś nie odzyskasz więc niech chociaż zabawka zostanie ;)

jak już ona tak mówi, to rzeczywiście głupi jesteś ;p

niech stoi i czeka na lepsze czasy i tak tego co włożyłeś nie odzyskasz więc niech chociaż zabawka zostanie ;)
Wiem, ze masz racje ;-) poki co jest u mnie i niech tak bedzie do odwolania ;-)

Amortyzatory
Powrót