Brak swiatel mijania pomocy

sylwiniusz

Nowy
Auto
1.8 TS 156 98r
witam jak w temacie w mojej 156 przed liftem cos sie stalo i nie mam swiatel mam tylko postojowki a nie mam mijania choc zarowki sa oki bo kontrolka sie nie swieci nie mam tym samym dlugich a mam przeciw mgielne nie wiem co jest grane wczoraj w nocy to sie pojawilo pa raz pierwszy ale przy ntym przekrecaniu wlacznika swiatel sie zaswiecily dzis bylo oki rano i znow dupa nie swieca wogole prosze o porady i pomoc

Zacznij od bezpieczników i przekaźnika (stawiam właśnie na przekaźnik świateł)

gdzie sie znajduje ow przekaznik swiatel??w instrukcji jest napisane ze w schowku od pasazera mam tam tylko jakis jeden bezpiecznik a na instrukcji jest schemat ze powinno byc ich pare prosze o rady

autko stoi w serwisie i padl niestety wlacznik swiatel przy kierownicy wydatek 600zeta i czesc leci wlasnie z samych wloch nie mila niespodzianka

koledzy ja tez mam problem ze swiatlami:(
otoz wogole nie mam swiatel i zostaly mi tylko dlugie jaka moze byc tego przyczyna??

koledzy ja tez mam problem ze swiatlami:(
otoz wogole nie mam swiatel i zostaly mi tylko dlugie jaka moze byc tego przyczyna??

Sprawdź ten przekaźnik w schowku (mała klapka w górnej części schowka) o którym Maciek156 pisał.

autko stoi w serwisie i padl niestety wlacznik swiatel przy kierownicy wydatek 600zeta i czesc leci wlasnie z samych wloch nie mila niespodzianka

Że tak spytam dlaczego aż z Włoch, skoro na allegro takie włączniki zespolone kosztują od 120-180 zł i nie trzeba czekać ani płacić ASO za ich cenne godziny pracy? Każdy przeciętny elektryk samochodowy to zmieni a często jest nawet szansa to naprawić, co miało miejsce u mojego kolegi w AR 156, któremu wymontowałem ten włącznik, oczyściłem przypalone styki i teraz świeci aż miło...

Bo serwis jedynie co dobrze robi to naciaga klientów na kasę.

600PLN z pająka ??? Mi też padł 2 miesiące temu, kupiłem za 100PLN używkę z przebiegu 87TYŚ KM (przebieg pewny gdyż gość sprowadzał auto do remontu dla siebie) i śmiga bezproblemowo.

600PLN z pająka ??? Mi też padł 2 miesiące temu, kupiłem za 100PLN używkę z przebiegu 87TYŚ KM (przebieg pewny gdyż gość sprowadzał auto do remontu dla siebie) i śmiga bezproblemowo.

Ja też ostatnio wymieniałem bo moj padł. Kupiłem używke i sam zmieniłem bo to nie trudna sprawa. 600 zl to przesada. Naciagają aż miło:P

mi tez ten wlacznik padl ale mam zdolnego sasiada mechanika ktory to naprawil za 50zyli z robocizna:D

Amortyzatory
Powrót