[159] Brak Mocy :/ :/

Wytnij DPF i jedź do Niemiec na przegląd 20 letnim Passatem, a potem praktycznie nowym, ale z wyciętym DPF'em. Zobaczysz co się stanie :)

Nie chodzi o to, że jest dużo trupów, tylko że auta bez DPF są nielegalne... niezgodne z homologacją. Niestety... jak mi DPF padnie to też nie będę wymieniać... chyba że przepisy się zmienią.

Problem mają Ci, którzy mieszkają w Niemczech i tam auta są zarejestrowane :) Zanim u nas to wejdzie... trochę czasu minie ;)

Ja u siebie tez miałem wyrzucać to ustrojstwo,ale na bank emisji mi nie przejdzie więc się wstrzymałem :(

Za 2 godzinki Alfa na lawecie pogna do mechanika 100km. Mysle, ze jutro bedzie diagnoza, zobaczymy kto mial racje :)

Aaaa jedno pytanko. Jak autko jest na luzie i bez obrotów, to gdzie powinien sie znajdowac wskaznik doladowania? Na zero?

Witam Panow. Odgrzewam, bo wczoraj wieczorem dostalem telefon, ze auto naprawione. Wiec to byl EGR, i prawie 2 tygodnie trwala naprawa - wymiana :/ ale coz, takie ludzie tempo tutaj maja:/ kapcie nowe tez juz zalozone, jeszcze tylko antena od FM i klima. Jutro pierwsza podroz do PL, przez niemcy :) wiec sprawdzimy co nieco :)

Sam byś EGR w parę godzin ogarnął a nie 2 tygodnie :D
Gwarancja czy płaciłeś?
Oby teraz było już ok i bez przygód w drodze do PL :)

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Amortyzatory
Powrót