dream166
Nowy
niestety bede ja badal dopiero po weekendzie bo teraz brak czasu a w weekend wesele mamJa dziś byłem w krk ale Patrysia nie widziałemps. Łukasz co tam z tym twoim autkiem słychać?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
niestety bede ja badal dopiero po weekendzie bo teraz brak czasu a w weekend wesele mamJa dziś byłem w krk ale Patrysia nie widziałemps. Łukasz co tam z tym twoim autkiem słychać?
to wnioskuję żeś do Krk zawitał. A nastepnie piszeszNiby Kraków taki duży a można zobaczyć Alfe z Bochni i nawet obok niej zaparkować hahahaha ^^
więc zdecyduj się czy byłeś czy ci się tylko śniło że JTS tak daleko zajedzieNo akurat mnie w krk nie było , ale pewnie za niedługo się wybiorę przegonić Belle troszkę![]()
Ja dziś byłem w krk ale Patrysia nie widziałemps. Łukasz co tam z tym twoim autkiem słychać?