BMW e39 523i

bimsky

Nowy
Auto
Toyota Camry + 75 3.0M
Co by jednak ożywić podforum - prezentuję kilka fotek mojej obecnej (już trzeci rok) fury. W pełni seryjne bmw serii pięć (pomijając układ hamulcowy ;)), rocznik 2000. Wyposażenia kosmicznego nie ma, ale do komfortowego podróżowania w zupełności wystarcza. :)

Ostatnia edycja:
Teraz możesz zakładać rodzinę.

ps. vel irc

Czy ja dobrze poznaję , to jest to samo auto ,które w tym roku na torze w Poznaniu łapało pobocza ?? ;)

Hehe, tak. To samo. Ale mam nadzieję, że przyczyny jego załapania też są znane? ;)
Mam nadzieję ,że to nie przeze mnie , w razie co wszystkiego sie wyprę :D
a tak na serio to nie wiem

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Ładna, dostojny w porządku samochód.
Pewnie się tu kilku osobom narażę, ale BMW to moja druga ulubiona marka po AR ;)

Hehe, tak. To samo. Ale mam nadzieję, że przyczyny jego załapania też są znane? ;)
Mam nadzieję ,że to nie przeze mnie , w razie co wszystkiego sie wyprę :D
a tak na serio to nie wiem
Przez bokujące przede mną w bliskiej odległości, czerwone maserati, które chciałem wyprzedzić kilka zakrętów wcześniej, a którego kierownik nie patrzył w lusterko... ;) Z tego żwiru NIE DA się wyjechać, nie mając pędu.

Przez bokujące przede mną w bliskiej odległości, czerwone maserati, które chciałem wyprzedzić kilka zakrętów wcześniej, a którego kierownik nie patrzył w lusterko... ;) Z tego żwiru NIE DA się wyjechać, nie mając pędu.
Wszedłeś kierownikowi widelca na ambicję : 170 KM Twoje vs. 250 KM jego , to sie nie mogło udać ;)

też taką miałem tylko 2.0 , autko bardzo fajne, kto wie , może jeszcze kiedyś coś takiego młodszego , tym razem tylko automat by wchodził w gre i 3.0d

pompon - zasr..... dział bo on się nazywa " Nasze belle " a ty tu jakiś dojcze bolid pokazujesz

oczywiście joke
wiem że pompon się nie obrazi - chyba
:D:D

hehe gdzie sa Ci co tak na BMW jada ? Teraz bez OT moga popisac :D:D

Calkiem dobra limuzynka. Kiedys chorowalem na E46, nadal mi sie podobaja :) Ale co Alfa to Alfa hehe :)

BMW 335i coupe M-pakiet ,nic z koncernu BMW dla mnie nie pobije. Piekne auto :)

Ps. e36 nie trawie <tfuu> :)

Pzdr

nie gadaj E36 z gazotem jest cool

a bom se łod razu kliknył we tyn temat bez przechodzenia podforumów :-)
a pompon i tak się nie łobrozi chyba

Jeśli chodzi o markę BMW to w życiu miałem z nią do czynienia chyba więcej niż z jakąkolwiek inną marką.. Nawet powiem więcej. Zanim zacząłem przygodę z włoską motoryzacją BMW było jednym z moich ulubionych aut. Ale nie w tym rzecz. Piszę bo od kilku dni pomykam sobie takim e39 z tą małą różnicą że 528 i tak mnie naszło żeby napisać. Naprawdę kawał solidnej limuzyny no i kultowe r6 BMW pod maską chociaż według mnie w tym modelu trochę mu brakuje. V8 w tym przypadku jest najbardziej na miejscu, ale wiadomo jak to jest z kosztami utrzymania takich silników… jak na nasze polskie realia benzynowe 2.5 to i tak odważne serducho. Szerokości i bezproblemowej eksploatacji;)

Może się tak nie rozpisujmy bo jak się rozpisywaliśmy przy temacie o Alfie 33, Alfisty92, to zostaliśmy zganieni :D

Amortyzatory
Powrót