Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hehe, tak. To samo. Ale mam nadzieję, że przyczyny jego załapania też są znane?Czy ja dobrze poznaję , to jest to samo auto ,które w tym roku na torze w Poznaniu łapało pobocza ??![]()
Mam nadzieję ,że to nie przeze mnie , w razie co wszystkiego sie wypręHehe, tak. To samo. Ale mam nadzieję, że przyczyny jego załapania też są znane?![]()
Przez bokujące przede mną w bliskiej odległości, czerwone maserati, które chciałem wyprzedzić kilka zakrętów wcześniej, a którego kierownik nie patrzył w lusterko...Mam nadzieję ,że to nie przeze mnie , w razie co wszystkiego sie wypręHehe, tak. To samo. Ale mam nadzieję, że przyczyny jego załapania też są znane?![]()
a tak na serio to nie wiem
Wszedłeś kierownikowi widelca na ambicję : 170 KM Twoje vs. 250 KM jego , to sie nie mogło udaćPrzez bokujące przede mną w bliskiej odległości, czerwone maserati, które chciałem wyprzedzić kilka zakrętów wcześniej, a którego kierownik nie patrzył w lusterko...Z tego żwiru NIE DA się wyjechać, nie mając pędu.
pompon - zasr..... dział bo on się nazywa " Nasze belle " a ty tu jakiś dojcze bolid pokazujesz