BMW 740iA czyli Balbinka z Łodzi ;)

Gaz w v8 to nic strasznego i raczej konieczność, wiadomo każdy chciałby jeździć na PB no ale tak jak sam napisałeś 18l paliwa po ponad 5zł, a 18l LPG po jakieś 2.60 robi sporą różnicę :) dbaj i się lansuj! ;D

Piękna Bunia, gratuluje dobrego zakupu, aby służyła bez większych problemów.
Spalanie całkiem niezłe. Mi 528i pożera w mieście 15l LPG. Różnicy w spalaniu praktycznie nie ma, a w mocy wielka.
Ja mimo to że jestem z piątki bardzo zadowolony, to jednak brak mi Alfy i wiem że kiedyś zawita u mnie 166 FL.
Jeszcze raz gratuluję

wheelerwasp02, wyraźnie napisałem że ten syf ma obwisły brzuch, który jak widzę to aż mnie odrzuca. Nie potrafisz tego zrozumieć?

Najpiękniejsza bawara, jeśli bym kiedyś miał mieć BMW to tylko takie , chociaż te wcześniejsze siódemki (nie pamiętam oznaczenia, z okrągłymi reflektorami) też są kozackie moim zdaniem :)

Najpiękniejsza bawara, jeśli bym kiedyś miał mieć BMW to tylko takie , chociaż te wcześniejsze siódemki (nie pamiętam oznaczenia, z okrągłymi reflektorami) też są kozackie moim zdaniem :)

Myślałem o e32, ale z racje tego, że coraz trudniej do nich o części wybrałem e38 i w sumie nie żałuję, bo to jest tak jak ktoś napisał połączenie auta trochę nowszego z klasyką i nie czuć, że Balbina ma 20 lat..

Pozdrawiam

Taka rada ode mnie jakbyś szukał części do Beemki sprawdz bmwstore.pl, części oryginalne a ceny niektórych są śmiesznie niskie, warto sprawdzić :)

Sam zajmuje się częściami na co dzień, także części to akurat nie problem, ale wielkie dzięki ;)

Jak widzę te 7mki to mi się od razu kojarzy Transporter i Jason Statham :) piękna.

jeździłem trochę BMW e32 750 Long V12 też z gazunkiem... była taka w rodzinie. Jazda super, gazu około 18l, tylne fotele elektryka itp... ciężko dorwać zadbane bmw serii 7 :(

:man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love::man_in_love:

Kuba chyba wiesz co mam na myśli :rofl:

Ale z was chłopy OBROTNIACZKI... Ogłoszenie nieaktualne :P

Hheehehe to już wiem ile zapłaciłeś :P

Nie, nie sprzedaje. Wiesz, że ja zawsze miałem takie dylematy, ale nie tym razem. Myślę, że nie ma sensu już sprzedawać tego auta.

- - - Updated - - -

Szukam za to opon, jakby ktoś miał 255x35x20 to chętnie przyjmę w dobrej kasie ;)

Dla mnie najpiękniejszy model 7 w historii, linia boczna tego auta i za 20 lat będzie wyglądać rewelacyjnie.

Amortyzatory
Powrót