Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Poszukaj instrukcji w necie (do seryjnych są) i sprawdź jak zresetować. Albo wrzuć tu dokładny model (czy chociaż zdjęcie) i ktoś na pewno będzie wiedział jak to zrobić. Albo po prostu odepnij aku na całą noc - jak to go nie zresetuje, to już nie wiem comam zwykle seryjne. chyba nie da sie go zresetowac....
instrukcje mam, jest tylko opcja przywrócenia ustawień fabrycznych ale to nie reset radia a jedynie zerowanie ustawień - choć powiem szczerze nie sprawdzałem. rano to zrobie i wypne aku pod pracą na 8h może pomoże. to że nie mam polskiego przeżyje ale bez muzyki z usb już nie
przerobilem 37szt. nie pojdzie za nic. zostalo mi ASO.Jakbyś kiedyś był w okolicach Olkusza to możemy spróbować dograć, mam Ori pena Blue&Me
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
albo sprobowac inna centralke b&m?przerobilem 37szt. nie pojdzie za nic. zostalo mi ASO.
Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
albo sprobowac inna centralke b&m?
ja mam zbedna taka z media playerem. jest juz zupdatowana do 5.6 i wgrany polski. wymienilem bo wpadla mi w lapy podobna ale z gpsem i dla funu zalozylem sobie ja i dokupilem antene(choc nie kozystam z tego bo beznadziejnie wprowadza się adres a mapy z 2010).napisz na pw jak cie interesuje tamta.
sprawdzi sie w eperze, choc wydaje mi sie ze wszystkie z media sa zamienne. jak Ci nie ruszy to napisz jaki masz numer centralki.
jeszcze jedno, przebieg Ci nie miga?zmieniales cos w ustawieniach proxi?
ale teraz ci nie miga? widzi ci centralke bez bledow (eol ok) i mozna sie z nia polaczyc? po osiowaniu robisz wyjecie kluczyka jak piszacwvinstrukcji do osiowania?
sprawdziles bezpieczniki wszystkie, bodajze 2 niezalezne sa do centralki, jeden po kliczyku z opoznieniem wylaczenia a drugi staly, looknij na schemat zcelearna to bedziesz wiedzial ktore (schematy pdf czy jpg sa tez w watku na zrob to sam o dokladaniu bm)
mogę Ci podesłać pliki z polskim jakie ja używałem w 2 polifotwych centralkach - podeślij mi adres email na PW.
ewentualnie moze spróbuj jeszcze raz wgrać 5.6 (bo 5.5 to już się nie będzie dało), może przynajmniej przywróci angielski. a jeśli tak, to próbować jeszcze raz wgrać polski