deathringer
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159
A moglibyśmy się umówić jakoś w weekend
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Może np przez uszkodzony moduł B&M? Rozumiem że intefejs którego używaliście gdy był błąd ma wywalony słynny rezystor terminujący - zmierz omomierzem rezystancję pomiędzy pinami 6 a 14 interfejsu ELM - i jeśli to coś w stylu 100-120Ohm to tu może być problem z błędem czy problemami z wykonaniem osiowania (choc to drugie możliwe że będzie z powodu problemów z B&M albo jego linią CAN albo jego zasilaniem B&M). Tak więc zacznijmy od początku, bo szkoda tracić czasu:Znajomy podział mi auto pod kompa i wyskoczyło mu ze jest błąd linii magistrali c-can sygnał nieważny błąd stały, co to może być
bardzo możliwe że nawet w ten, choć musze z żoną sprawdzić plany, a jej teraz nie ma - zgadamy się na PW - wyślij mi swój telefon. tylko zanim się umówimy/spotkamy to najpierw zaległe zadanie domowe do odrobienia powyżejA moglibyśmy się umówić jakoś w weekend
Nie subskrybuje, niestety już nie mogę bo jestem w pracy chyba że w niedzielę jest szansa