blokada rozrządu

aniucha05

Nowy
Auto
Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS
Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma może blokadę rozrządu do TS'a?? Potrzebuję pożyczyć go na parę chwil.

hmm a do jakiej alfy i jakiego silnika ?
posiadam do 146 1,4 ts

Blokady od 1.4 będą pasować do 1.6 ;)

w takim wypadku jak kolezanka odczyta to i bedzie nadal zainteresowana moge pozyczyc :)

jo już pisoł ci esa
podać puotkowi
odebrać w chorzowie
abo poprosić kogoś innego o odbiór i dostarczenie do ciebie

---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:15 ----------

w takim wypadku jak kolezanka odczyta to i bedzie nadal zainteresowana moge pozyczyc :)
a podaj jej nr konta itp
zapłaci za paczkę i już
jedyny twój wysiłek to spakowanie tego i wypad na pocztę
wyślesz , ona opłaci , potem ci odeśle też na swój koszt

czy to takie duże wymagania ???

Kulik to jeśli można to ja też chętnie bym się z Tobą chętnie umówił na wypożyczenie jeśli to jest możliwe.

Nie śmiał bym się pchać przed koleżankę! Tylko nieśmiało zapytałem, czy się mogę na tę uprzejmość załapać? Jeśli tak, to ustalę z mechanikiem możliwy termin wymiany, żeby za długo ich nie trzymać. U mnie to jeszcze nie jest gardłowa sprawa więc daj mi znać na jaki termin mogę się próbować załapać.

syfon a wymieniasz rozrząd z wariatorem czy sam rozrząd??
Mam 130tkm nalatane. Poprzednia wymiana była przy przebiegu 75tkm w serwisie Alfy we Włoszech więc mam nadzieję że była kompletna. Na razie wariat nie daje jakichkolwiek objawów zmęczenia, więc zaryzykuję i go zostawię.

Już po konsultacjach z mechanikiem. Jeśli to jest mozliwe to chętnie bym wypożyczył blokady na 17-12.

blokady wrócily do mnie od syfon-a ktos nastepny chetny do wypozyczenia ?

Amortyzatory
Powrót