Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ok. A czy orientuje sie ktos czy po wymianie rozrzadu w JTS trzeba trzeba tez olej wymienic/uzupelnic? Jest jakis ubytek oleju? Mechanik ktory wlasnie wymienia mi rozrzad twierdzi ze nie, ale cos mi tu nie pasuje...
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Wiesz co dokladnie te same czesci mam. Dodatkowo nowy napinacz ORI, slizg gorny i uszczelka tez ORI. Jutro odbieram autoMój mechanik też twierdzi ze nie .Ubytek oleju to ok 150 ml .Ja sobie daruję gdyż tydzień temu zrobiłem wymianę.Jaki zestaw rozrządu zakupileś ? U mnie wymiana w czwartek zestaw TCK 120 VVT i TCK3
Wiesz co dokladnie te same czesci mam. Dodatkowo nowy napinacz ORI, slizg gorny i uszczelka tez ORI. Jutro odbieram auto
To dokladnie tak jak u mnie, ogarniety- zreszta jeden z nielicznych polecanych w szczecinie...chociaz psioczyl ze zamiennik, ze lipa itd...zdam relacje po wymianie,a może uda się też fotorelacje,mam nadzieję ze nie będzie problemów z ustawieniem :/ niby mechanik ogarnięty ale kto wie
To dokladnie tak jak u mnie, ogarniety- zreszta jeden z nielicznych polecanych w szczecinie...chociaz psioczyl ze zamiennik, ze lipa itd...
Podobno jeden ze slizgiw z zestawu FAI nie pasuje dlatego kupilem ORI a napinacz z zestawu jest slaby dlatego tez wzialem ORI. Nie wymieniam za to kol z wariatorami, licze na to ze nie sa zjechane. Nie jezdzilem dlugo z bledem P0016..
Wizualnie zestaw VVT różni się tylko wariatorami w pudełku. Pozostałe komponenty wyglądają tak samo jak w innych zestawach... Zrób zdjęcia porównawcze napinaczy i wariatorów jak będziesz mógł.nie pasuje z TCK120 ja zakupiłem TCK120 VVT z wariatorami