Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Odebrałem dzisiaj od mechanika. Nie było go na warsztacie i tak na szybko powiedział przez tel. Że wyczyścił czujnik ciśnienia ,Regulator,pompe.U mnie dzizsiaj wywaliło P0091 i P0092. Pozniej tryb awaryjny . Ze dwa razy zgasł. Jak wylączyłe i włacze to jedzie normalnie.
Czasem po odpaleniu nie wywala bledow przez chwile.
Jakies 2tys kilometrow temu mialem podobny problem. Zgasł i nie chcial zapalic. Wtedy wyskoczył P0090.
Poznie Jakos pojezdiłem i tez błąd nie wrócił. Natomiast byl okres ze pojawil sie blad sondy lambda. Pojawiał sie ten blad co jakis czas ale juz dlugo go nie ma .
Dodam jeszcze ze obroty czesto faluja delikatnie. Czuć czsem ze silnik nie chodzi ta rowno jak powininen.
Czasem ma lekko podwyzszone obroty na biegu jałowym. Ale to tez ciekawe ze jak wylącze sinik i wlacze to obroty sie normuja.
Wydaje mi sie ze te oboroty najbardziej zaczynaja falowac jak przejade z niskimi obrotami.
Rozumiem, że problemy z pompą CR objawiałyby się częstszymi, znaczącymi różnicami pomiędzy ciśnieniem docelowym a mierzonym, a w sytuacji, w której różnica przekracza osławione 250 bar wyskakuje błąd?
Może powinienem rozpocząć jednak od pompy wstępnej (paliwa)?

Można bez obaw.Powiedzcie mi czy regulator oraz czujnik ciśnienia można bez problemów wykręcić do czyszczenia/podmianki bez obawy, że wokół nas wszystko będzie w oleju napędowym?