• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Blacharz lakiernik

czarna2288

Użytkownik
Auto
Była Alfa Romeo 156 1,8 TS, Jest Alfa Romeo 159 2,4 JTDM
Poszukuje dobrego blacharza/lakiernika. Ok ZG, Świebodzina, itp. Liczę na Was :):):)

Z tym będzie ciężko :(
Ja pojechałem do ''poleconego'' lakiernika na Dworcową w ZG. Do zrobienia była mała wgniotka w okolicy tylnego nadkola, gość podał cenę , ja ją zaakceptowałem i poprosiłem ,żeby się przyłożył solidnie. Oczywiście ''solidność'' to drugie imię każdego fachowca , tylko nie tego u którego właśnie zostawiliśmy auto;)
Napraw została zrobiona bardzo niestarannie, koła i tylne drzwi były pełne pyłu po szlifowanym szpachlu( ciężko to zmyć) , a wewnętrzna strona naprawianego błotnika ( zdjąłem nadkole z ciekawości) była w żaden sposób niezabezpieczona antykorozyjnie, czyli kilka miesięcy i ''ruda'' kwitnie.
To tak ku przestrodze.
Pozdrawiam

Czarna coś nawywijałaś?

Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka

Nie ;p progi dorwała rdza w granatowej ;/

Hej Czarna - ja jadę w lutym do lakiernika do NS ( Fiat brava - wymaga polerki ) - jego polecił mi dobry znajomy. Jak chcesz to mogę dać Tobie namiar na niego, albo poczekaj jak wrócę od niego w lutym, to będę mógł coś więcej o nim powiedzieć.

Amortyzatory
Powrót