Blacharz - lakiernik ŁÓDŹ

Jak macie jakiś element do lakierowania zderzak błotnik itp to zapraszam do mnie koszt ok. 300 zł element w zależności od koloru i zakresu prac.

Ostatnia edycja:
Ja ze swojej strony mogę polecić zakład Agamar Autocomplex pod Łodzią. Robiłem tam reperaturki błotników i naprawę progu i muszę przyznać, że robota wykonana fachowo - świetnie dobrany lakier, byłem pod wrażeniem.

Podaje dane (możecie powoływać się na Maćka od detailingu)
Agamar Autocomplex
Mirosławice 115
95-083 gm. Lutomiersk

TEL: 666 161 094

Sam szukałem lakiernika w Łodzi ale ciesze się, że trafiłem właśnie tam bo naprawdę w 100% byłem zadowolony z fachowości i podejścia do tematu.

To super, dzięki za namiary :)
Musze tam podjechać, oblukaja Alfe i powiedzą ile wyszarpia z portfela :D

Ktoś już może skorzystał z któregoś z w/w zakładów? Jakieś wnioski? :D

Dopinam się do tematu, mam do zrobienia podłogę (ostro leci), nadkola (delikatne zaczątki korozji), kawałek tylnego progu i dach. Byłem już u lakiernika polecanego przez Alfa Team i.... o ile drzwi po stłuczce zrobili rewelacyjnie to ww. próg będzie trzeba właśnie poprawiać ;/ A liczył sobie solidnie ;/ dlatego potrzebuję jakiegoś naprawdę sprawdzonego lakiernika, który porządnie zrobi swoją robotę a nie tak, że za rok będzie trzeba poprawiać ;/

czyżby jednak w Łodzi nie było dobrego blacharza/lakiernika??no pany kto ma dobrego speca który nie spartoli roboty

Witam widzę, że poszukujecie kogoś kto dobrze wykona Wam naprawe blacharsko-lakierniczą z uwagi na to mogę polecić swoje usługi. Robota wykonana na najwyższym poziomie, duże doświadczenie i ceny myślę przystępne ale wszystko do dogadania indywidualnie. Jeżeli chodzi o opinie osób które miały przyjemność u Nas naprawiać autko to przesyłam link do tematu, jesteśmy znani na łamach klubu i na prawdę zrobiliśmy im już dużo autek :)

http://forum.vectraklub.pl/index.ph...-nie-polecane-warsztaty-aso-w-lodzkim/page-20

Ja był bym zainteresowany pomocą blacharza/lakiernika. Dokładnie to chciałbym zrobić:
- powgniatany tylny błotnik (wyprostowanie, szpachlowanie i lakier)
- drzwi kierowcy (małe wgniotki + lakier)
+ ogólna korekta lakieru, zobaczyć co jeszcze trzeba zrobić.

Interesuje mnie przystępna cena i zadowalająca jakość.
Czytaj brak zacieków i gładka powierzchnia.

Jest na forum ktoś kto wyceni mi taką naprawę?

Na pewno dobrze wyceni to jakiś spec, który się zajmuje tymi sprawami. Ja Ci w tym nie pomogę, ale wszystkie tego typu problemy rozwiązuje u P. Sztajnykiera. Więc jego zakład od blacharstwa i lakiernictwa w Łodzi mogę polecić z czystym sumieniem: http://www.autonova.com.pl/oferta/.

Ja polecam Cieszpol na tuwima 82. Robiłem kilka aut i było w porządku. Jedyny minus to czas realizacji - potrafią mieć opóźnienia.

Amortyzatory
Powrót