• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Blacharka

storm1987

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150 km 2008
Witam,poleci ktoś blacharza w Trójmieście ? Mam maskę do wyklepania :(

szczerze to widziałem już dużo "wyklepanych" masek różnych modeli..ogólne spostrzeżenia są takie..kupić maskę używaną pomalować cieszyć się dobrym wyglądem..;) wyklepanie mocno zagiętej maski tym bardziej w 159 gdzie nie jest ona gładka tylko ma załamania..nigdy nie będzie dobre..w GDA nie znam nikogo niestety kto robi to dobrze..może inni się wypowiedzą..??

Spoko,już kupiłem nową IMG_20160506_080728.jpg

z gówna czekolady nie ulepie :-) Alfunia zjechała pod Jeepa pod domem.Już nie wierzę ręcznemu ;-) Głupi wydatek.

A ogólnie macie kogoś kto ogarnia blacharkę w Alfach? Mowa o progach i nadkolach bo mi rdza żre.

progi i nadkola to standard we wszystkich samochodach więc większość lakierników sobie z tym poradzi..;) ja ostatnio na warszawskiej w GDA robiłem moje drugie jeździdełko..fiacika..i za 6 elementów + wymianę jednego błotnika płaciłem 1200 zł więc nie drogo, no ale i też robocizna była powiedzmy na 90% bo można było się przyczepić choćby do wszechobecnego podkładu który musiałem sam zmywać..wiadomo jak taniej to nie zawsze dokładnie..;)

Amortyzatory
Powrót