• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Biłgoraj, Zamość, Tomaszów Lubelski

• Autor wątku Autor wątku paulik1982
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z chęcią, ale to lepiej w temacie o spotach napisać :)

kolejny raz sie witam z Biłgoraja, baze wywalilo i posty znikly

tak mam wkoncu

Załączniki

• IMAG2195.jpg
    IMAG2195.jpg
    79.8 KB · Wyświetleń: 49
Hehe a pamiętasz tą Alfę:

253241_594927940531719_160627995_n.jpg

Jak ci machała na Lubelskiej :D

- - - Updated - - -

To bylem ja z narzeczoną :D

a no fakt widzialem kilka razy, a na lubelskiej hmm bardzo mozliwe ze sie mijalismy ale mi trzeba naprawde machnac zebym zobaczyl ;]

Ostatnia edycja:
Będę Ci mrugał :P ładna ta twoja 159 moja luba z daleka poznaje że to Alfa :D

Czyste, żywe cudo. Stonowany niebieski, pardon "niebiański" pastel. Pierwszy raz w życiu widzę tak idealnie skomponowaną doskonałość. A nawiasem: często jestem w Biłgoraju, wszak korzenie są bardzo ważne ale niestety mrugnięcie kilku alfom nie przyniosło pożądanego efektu niestety. Może zamojskie "deski" odstraszają czy coś?

nie poprostu tam jest jeden interside co ma 159 ktory mi tylko odmachal,, no oczywiscie jeszcze schnnazzi jest ale ciezko go zobaczyc a tak to ciezko spotkac kogos zeby odmachal....

stunt_rider jak cie zobacze to mrugne ci zderzakiem w zderzak i mam nadzieje ze mnie zobaczysz :) a ta biel bardzo ladna, szkoda tylko ze tak szybko sie zabrudzi hehe

Moge polecic swojego mechanika, robi mi od kilku lat busy I osobowki dobre ceny ma, tez w swojej alfuni rozdzad musze zmienic I wszystkie filtry lacznie z olejem, b.t.w. starszy pan od czarnej alfy 159 2.4 to Cezary ordynator szpitala dobrze go znam bo rowniez smiga motocyklem

Czyste, żywe cudo. Stonowany niebieski, pardon "niebiański" pastel. Pierwszy raz w życiu widzę tak idealnie skomponowaną doskonałość. A nawiasem: często jestem w Biłgoraju, wszak korzenie są bardzo ważne ale niestety mrugnięcie kilku alfom nie przyniosło pożądanego efektu niestety. Może zamojskie "deski" odstraszają czy coś?

Dzięki za miłe słowo :P Ja pracuję 2 dni w tyg więc ogólnie mało mnie widać na mieście. Czasami jeszcze w piątek wieczorem wyskoczę, ale teraz zima to nie chce mi się jeździć nigdzie bo zimno, wolę w domku spędzić czas :) ogólnie Biłgoraj to takie małe zadupie jeżeli chodzi o odmachiwanie i mruganie... niestety. Jest już sporo AR u nas, ale prawie nikt nie czai o co chodzi... ;/ co do Zamościa to takie małe zagłębie AR tak jak Rzeszów jeździ ich tam bardzo dużo :D

u mnie podobnie z czasem lipa...traz wlasnie jestem w trasie ( w Szwecji) wroce pewnie za ok 2 tyg

heh niee, Crafterem......alfa w garazu sie grzeje

Z racji tego, że pogoda nam narazie dopisuje może byłby ktoś chętny na mały spocik w Biłgoraju? :)

wlasnei wrzucielm temat spotu w bilgoraju w temacie o zlotach wiec mozna przeczytac co i jak :)

Amortyzatory
Powrót