• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[156] Bianco Polare 156 1.9 JTD

Auto
156 1.9 JTD 115HP
Cześć, co prawda jestem na forum od dłuższego czasu ale jeszcze nie udało mi się przedstawić. Alfa jest z 2002 roku ja mam ją trzeci rok, kolor Bianco Polare + czarny dach i lusterka. Silnik 1.9 JTD 115 km, wyposażenie Progression i dość rzadki (przynajmniej ja jeszcze się nie spotkałem) kolor tapicerki niebieski aksamit. Do tej pory wymieniałem raczej części eksploatacyjne czyli filtry, płyny, tarcze Brembo i klocki TRW przód i tył, wszystkie wahacze i tuleje na stabilizatorze przednim. Wstawiłem też sztywne rury między turbo i IC oraz od IC do kolektora. Dla spokoju zmieniłem też termostat i przepływomierz. Autko ma małe niedociągnięcia lakiernicze, ale może w najbliższym czasie się z tym uporam. Ostatnio zaczęła też troszkę dymić, ale podejrzewam, że rozszczelnił się intercooler. Ogólnie jestem zadowolony z Alfy i mam nadzieję, że jeszcze długo razem pojeździmy :)

DSC_0142.jpgDSC_0178_easyHDR-BASIC-2.jpgDSC_0194.jpg

Zdjęć niewiele, ale na tą chwile mam tylko tyle :cool:

Zdjęć nie wiele, ale za to jakie :D. Alficzka piekna. Czekam na zdjęcie tego niebieskiego aksamitu:D.

Fota druga najlepsza. Profesjonalne foto z dobrym oświetleniem. Kolor tylko podkręć w photoshopie żeby mniej kremowy był.

Amortyzatory
Powrót