[159] Bianco Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDM :)

Środek wyprany pachnący, a co najważniejsze dziś dotarły do mnie wyczekiwane... (oczywiście 19 cali ) :cool:
koła.jpg

Niezłe, ciekaw jestem jak się będą prezentowały. Ale o komforcie jazdy możesz zapomnieć. Każdą zapałkę na drodze będziesz czuł...

W białej to się będą te fele prezentowały zaaaacnieeee:) ajaj

A więc na aucie co prawda bez opony wygląda to tak
kol2.jpg
Co do samochodu to Zastava 1100P Mediteran , a jeśli chodzi o komfort to jeździłem nie jednym bolidem na profilu 35 ze sportowym zawieszeniem więc tragedii nie będzie, ale za to jak to wygląda... :o

Ostatnia edycja:
Jest przecudna..Jak dołożysz tą grafitową fele to już wyjdziesz poza skalę moich przymiotników. Gdybyś chciał zgonić te 17" to może daj znać. Jest tylko jedna sprawa - musiało strasznie Ją boleć jak wkręcałeś Jej te sześć blachowkrętów w zderzak................nie ma w 159 jakichś podkładek pod tablicę ???

Jest przecudna..Jak dołożysz tą grafitową fele to już wyjdziesz poza skalę moich przymiotników. Gdybyś chciał zgonić te 17" to może daj znać. Jest tylko jedna sprawa - musiało strasznie Ją boleć jak wkręcałeś Jej te sześć blachowkrętów w zderzak................nie ma w 159 jakichś podkładek pod tablicę ???
Pewnie chodzi Ci o 17 z GTA bo jeśli tak to są do sprzedania bo dziś Q4-ka dostaje zimowe obuwie i póki się nie sprzeda będę nią jeździł zimą. A wracając do dziurawienia zderzaka to każdy mój samochód ma tablice rejestracyjne na nitach. Mam wtedy pewność , że nie zgubię i nikt jej nie wyrwie :stop:

Ostatnia edycja:
Pewnie chodzi Ci o 17 z GTA bo jeśli tak to są do sprzedania bo dziś Q4-ka dostaje zimowe obuwie i póki się nie sprzeda będę nią jeździł zimą. A wracając do dziurawienia zderzaka to każdy mój samochód ma tablice rejestracyjne na nitach. Mam wtedy pewność , że nie zgubię i nikt jej nie wyrwie :stop:

Pisałem priva do ciebie za ile byś mi puścił felgi z GTA i nie otrzymałem do dzisiaj odpowiedzi.

I tu sie nie zgodzę.Na 19" jest taki sam komfort jak na 18" w 159.Jeżdżę i jest naprawdę ok.Nie ma czego sie bać.

Dobre alu, nadadzą indywidualny wygląd.

Potwierdzam widziałem funie Michała na żywo - pięknie się prezentuje na dużych alusach...

Środek wyprany pachnący, a co najważniejsze dziś dotarły do mnie wyczekiwane... (oczywiście 19 cali ) :cool:
Pokaż załącznik 114756

Piękna felga i to jeszcze w 19" ! Przede wszystkim świetny wzór, podziel się czym prędzej fotkami z założonymi oponami.

Co komfortu to chyba faktycznie nie będzie różnicy między 18 a 19. Sam jeździłem przez ostatnie 4 lata na profilu 45 i było bardzo komfortowo, teraz jak mam 65 to mam wrażenie, że auto pływa haha

Troszkę to trwało, ale oto i ona, po pierwszej przymiarce. Teraz tylko zakupić odpowiednie śruby i czekać na lato :)
IMG_9082.jpgIMG_9083.jpgIMG_9091.jpg

Fajnie to wygląda.
Jakie ET mają te felgi i jaki rozmiar opon założyłeś?
Pozdrawiam.
- Rafał

Pięknie to wygląda. Zawieszenie masz obniżone, że piszesz o tarciu? Czy dlatego, że wybrałeś profil 40 przy 19" oponie?

W sumie to tablice bez ramek wyglądają tu nawet fajnie, a i przy wymianie żarówki z tyłu nie trzeba zdejmować całej ramki.
Czarna felga do białego samochodu to jest właśnie to i super gra z ciemną powierzchnią okien i czarnym dachem.
Co do jasnego środka, to ja wolę ciemną wersję, ale i tak wygląda super.

O tarciu piszę , że względu, że to nie jest oryginalna felga i ET większe, no a w sumie profil też specjalnie wziąłem większy ze względu na jakiś tam komfort i nasze drogi...
Pięknie to wygląda. Zawieszenie masz obniżone, że piszesz o tarciu? Czy dlatego, że wybrałeś profil 40 przy 19" oponie?

Ostatnia edycja:
Piękne autko gratuluję :) Ja bym na twoim miejscu zostawił jasne wnętrze jest mega :P

PS: Więcej fotek zastavy :D

Ja na twoim miejscu,przyciemnił bym troszkę szybki.. I było by mega :) Ale ogólnie autko super,świetnie się prezentuje :)

Amortyzatory
Powrót