julowalker
Nowy
- Auto
- Alfa 159 SW Ti , Stelvio 2.0 Q4, Giulia Ti Q4
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pewnie chodzi Ci o 17 z GTA bo jeśli tak to są do sprzedania bo dziś Q4-ka dostaje zimowe obuwie i póki się nie sprzeda będę nią jeździł zimą. A wracając do dziurawienia zderzaka to każdy mój samochód ma tablice rejestracyjne na nitach. Mam wtedy pewność , że nie zgubię i nikt jej nie wyrwie :stop:Jest przecudna..Jak dołożysz tą grafitową fele to już wyjdziesz poza skalę moich przymiotników. Gdybyś chciał zgonić te 17" to może daj znać. Jest tylko jedna sprawa - musiało strasznie Ją boleć jak wkręcałeś Jej te sześć blachowkrętów w zderzak................nie ma w 159 jakichś podkładek pod tablicę ???
Pewnie chodzi Ci o 17 z GTA bo jeśli tak to są do sprzedania bo dziś Q4-ka dostaje zimowe obuwie i póki się nie sprzeda będę nią jeździł zimą. A wracając do dziurawienia zderzaka to każdy mój samochód ma tablice rejestracyjne na nitach. Mam wtedy pewność , że nie zgubię i nikt jej nie wyrwie :stop:
Ale o komforcie jazdy możesz zapomnieć. Każdą zapałkę na drodze będziesz czuł...
I tu sie nie zgodzę.Na 19" jest taki sam komfort jak na 18" w 159.Jeżdżę i jest naprawdę ok.Nie ma czego sie bać.
Dobre alu, nadadzą indywidualny wygląd.
Środek wyprany pachnący, a co najważniejsze dziś dotarły do mnie wyczekiwane... (oczywiście 19 cali )
Pokaż załącznik 114756
Fajnie to wygląda.
Jakie ET mają te felgi i jaki rozmiar opon założyłeś?
Pozdrawiam.
- Rafał
Pięknie to wygląda. Zawieszenie masz obniżone, że piszesz o tarciu? Czy dlatego, że wybrałeś profil 40 przy 19" oponie?