• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Białystok spotkanie

no i było ekstra, wielke podziękowania dla was wszystkich no i dla kolegi MaRcCo który poopowiadał troszkę o swoim samochodziku i przewiózł kawałeczek, pozdrawiam wszystkich i dzięki za super atmosferę !!

zapraszam na spotkanie organizacyjne w sprawie naszego loga w niedziele 13.09.09 godzina 16:00 miejsce parking pod kościołem Zmartwychwstania na wysokim stoczku
Obecność obowiązkowa :)
Pozdrawiam

Ja niestety ale nie przyjadę. Wtajemniczeni wiedzą dlaczego. Pozdrawiam.

zapraszam na spotkanie w niedziele 20.09.09 godzina 16:00 miejsce parking pod kościołem Zmartwychwstania na wysokim stoczku
Obecność obowiązkowa :)
Pozdrawiam

w niedziele pracuje ale jakbyscie mieli juz gotowe naklejki to bym się nie obraził jakby ktoś mi na stacje po zlocie podrzucił:)

Karol zmieniamy jednak szate naklejek i w niedziele ostatecznie to zrobimy wiec w nastepnym tygodniu mam nadzieje ze juz wszystko ruszy a na przeszkodzie mam nadzieje ze nic nie stoi jak wpadniemy do Ciebie na stacje
Pozdrawiam

zapraszam na spotkanie w niedziele 27.09.09 godzina 16:00 miejsce parking pod kościołem Zmartwychwstania na wysokim stoczku
Pozdrawiam

Karol dzieki za pozdrowienia jak wrocisz to dawaj szybko bo juz nasze klubowe nalepki gotowe sa

Amortyzatory
Powrót