• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Białystok spotkanie

witka

kiedy planujemy kolejny spocik?? moze jak co week ?? krywlany

Ja jestem za miejmy nadzieje ze bedzie nas wiecej jak ostatnimi czasy podajcie tylko konkretnie godzine i jakby pogoda dopisala ktos moglby zalatwic jakiegos grila i kazdy po jakiejs kielbasce by sobie zjadl :)

do kolegów z alfa clubu poszło info ze spocik 17.05.2009
krywlany pod pomnikiem
godzinę myślę ustalić tak by zebrać nas wszystkich wiec 16-18 rzucajcie propozycje

tomasz żadne info nie doszło:) no ale 17-18 bardziej bym sie skłaniał to mi jak najbardziej pasi

wlasnie mysle ze na 17 bedzie pasowac i mi a kto wezmie ze soba grilla ??

biedronka to super wypożyczalnia

zrobimy grilla i zwrócimy bo pewnie coś się od razu zjebie hehe

to co w niedziele na 17?? czy 16?? bo nie wiem jak planowac niedziele

a wiec ja myślę ze 17 godzina jeśli będzie padać deszcze to jak się zbierzemy to pojedziemy do której kol wiek galerii

a u cichło chętnych nie było jakoś to i spotu nie było a i kolega jeden zaniemógł (największy prowokator) można będzie coś pomyśleć w tyg tylko ja tak środa wawa czwartek znowu piątek znowu (lotnisko)

środa jestem w białym jednak i może jakiś spocik 27.05 godzina 18 parking przy białym kościele

Amortyzatory
Powrót