Witam wszystkich serdecznie 
Jest to mój pierwszy post na forum, aczkolwiek przeglądam je od czasów mojej pierwszej Belli, którą była parę lat temu 147 1.9 jtd.
Potem "zdradzałem" markę z wieloma autami przeróżnych narodowości, by ostatecznie zakochać się w cudownej sylwetce Mito.
Przy poszukiwaniach Belli brałem pod uwagę wyłącznie wersje z turbosprężarką i oczywiście szukałem egzemplarza zdrowego, w jak najlepszej wersji wyposażenia.
Zrządzeniem losu udało mi się po 3 dniach przeszukiwania internetów znaleźć mój ideał.
Alfa Romeo Mito '09:
- silnik 1.4 TB 155KM
- przebieg 138000 km
- system DNA
- światła dzienna
- system comming home
- tempomat
- czujniki parkowania
- czarna skórzana tapiecerka
- system blue&me
- org. system nawigacji TomTom połączony z systemem Blue&ME
- 18" felgi z oponami Pirelli
- itd.itp ogólnie wszystko co można było do niej wsadzić jest na pokładzie (poza szyberdachem)
Alfa przeszła na początku roku duży serwis, przy którym został wymieniony kompletny rozrząd, pasek klinowy, wszystkie filtry, wraz olejem silnikowym,
oraz olejem w skrzyni, płyn chłodniczy oraz hamulcowy.
Na ten moment samochód jest w stanie oryginalnym, poza otwartym dolotem powietrza.
Aczkolwiek plany na małe modyfikacje są, tj.:
- downpipe
- wydech przelotowy 3"
- kat 200
- sprężyny obniżające 30mm
- a w późniejszym czasie większe Turbo + wtryski i program na 200+hp

Pozdrawiam
Jest to mój pierwszy post na forum, aczkolwiek przeglądam je od czasów mojej pierwszej Belli, którą była parę lat temu 147 1.9 jtd.
Potem "zdradzałem" markę z wieloma autami przeróżnych narodowości, by ostatecznie zakochać się w cudownej sylwetce Mito.
Przy poszukiwaniach Belli brałem pod uwagę wyłącznie wersje z turbosprężarką i oczywiście szukałem egzemplarza zdrowego, w jak najlepszej wersji wyposażenia.
Zrządzeniem losu udało mi się po 3 dniach przeszukiwania internetów znaleźć mój ideał.
Alfa Romeo Mito '09:
- silnik 1.4 TB 155KM
- przebieg 138000 km
- system DNA
- światła dzienna
- system comming home
- tempomat
- czujniki parkowania
- czarna skórzana tapiecerka
- system blue&me
- org. system nawigacji TomTom połączony z systemem Blue&ME
- 18" felgi z oponami Pirelli
- itd.itp ogólnie wszystko co można było do niej wsadzić jest na pokładzie (poza szyberdachem)
Alfa przeszła na początku roku duży serwis, przy którym został wymieniony kompletny rozrząd, pasek klinowy, wszystkie filtry, wraz olejem silnikowym,
oraz olejem w skrzyni, płyn chłodniczy oraz hamulcowy.
Na ten moment samochód jest w stanie oryginalnym, poza otwartym dolotem powietrza.
Aczkolwiek plany na małe modyfikacje są, tj.:
- downpipe
- wydech przelotowy 3"
- kat 200
- sprężyny obniżające 30mm
- a w późniejszym czasie większe Turbo + wtryski i program na 200+hp

Pozdrawiam
Załączniki
Ostatnia edycja: