Bełchatów weekendowo? ;P

Jakby spocik był w sobotę, to i ja będę, bo po drodze będę miał z Czech do domu, co prawda nie swoim Alfiątkiem tylko służbowym peżociną, ale chętnie poznam koleżeństwo.

Odgrzebuję wątek bełchatowski. Może by tak jakiś spocik? Dawno nic się u nas nie działo... :P

Panowie a ja mam pytanko z innej beczki :)
Chcę założyć do Belli jakieś fajne audio a obecnie przebywam w Bełchatowie, Może podrzucicie jakiś dobry adres ze sprzętem????
Pozdrawiam

W sobotę mógłbym dać radę?! Może dało by radę podłączyć się kompem i sprawdzić parę rzeczy u mnie?? :)

Jak znajdzie się jeszcze ktoś chętny, to ja też się zjawię, moim nowym wyścigowcem. :D Ewentualnie tym rok starszym, jak dam radę kilka spraw rozwiązać. ;)

Bartek widziałem Twój nowy nabytek, dwie godziny temu mijałeś mnie na ul.Wojska Polskiego! Cisnąłeś jak szalony... :)
p.s to co będzie ten spot jutro? kowall 85 zechciałbyś może sprawdzić mój sprzęt FES-tsem?

Bartek widziałem Twój nowy nabytek, dwie godziny temu mijałeś mnie na ul.Wojska Polskiego! Cisnąłeś jak szalony... :)
p.s to co będzie ten spot jutro? kowall 85 zechciałbyś może sprawdzić mój sprzęt FES-tsem?
Możliwe, że było to wtedy, gdy zapomniałem kupić mamie ziemniaki i musiałem w pośpiechu jechać jeszcze raz, żeby uniknąć jej gniewu. :D

To jak? Spotujemy jutro?

Amortyzatory
Powrót