• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Bazar Transaxle...

Ja bym bardzo chciał, żeby była za 20 tys., to przynajmniej nie będę miał wyrzutów sumienia. Chociaż osiągi praktycznie identyczne jak TS.

Myślę, że powoli moje koszty zakupu i pozakupowe będą dobijać do sumy czterocyfrowej i jeśli tyle jesteś w stanie zapłacić, to nie ma problemu :).

Ja bym bardzo chciał, żeby była za 20 tys., to przynajmniej nie będę miał wyrzutów sumienia. Chociaż osiągi praktycznie identyczne jak TS.

Ciśnienie podniosę i powiem, że sporo mniej.
I nie tylko osiągi są ważne w v6. Bo patrząc pod tym kątem to większość średniej klasy nowych diesli objedzie i moje v6 i Twojego TS'a.

Mam świadomość, że dźwięk V6 to jest coś, czego Twin Spark nie jest w stanie zaoferować... Wszystko jest w niej tip-top, czy coś trzeba robić?

Zawsze jest coś do zrobienia. Na wiosnę mam w planach sworznie końcówki i drążki. Jak budżet pozwoli to może jakaś poduszka pod silnik.

Jakby ktoś potrzebował do 75 3.0 :
-głowice z wałkami
-blok
-tłoki z korbami
- magiel
-nakładki progowe
to prosze o info na PW

Co to są nakładki progowe?

Dokładnie tak jak nazwa wskazuje - element, który jest na progu i widać go na Twojej miniaturce(ładnie odbija pasek światła, zwężający się na wysokości słupka środkowego - mam nadzieję, że zrozumiale opisałem :D ).

witam, ile są warte przednie alluminiowe zaciski brembo z alfy romeo 75?? Potrzebuje orientacyjnej ceny bo chce kupic a nie chce dac sie zrobic w ...;) pozdrawiam

A ja wciąż przypominam, że mam beżowe welurowe wnętrze na sprzedaż...

Amortyzatory
Powrót