• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Bazar Transaxle...

Ja bym bardzo chciał, żeby była za 20 tys., to przynajmniej nie będę miał wyrzutów sumienia. Chociaż osiągi praktycznie identyczne jak TS.

Myślę, że powoli moje koszty zakupu i pozakupowe będą dobijać do sumy czterocyfrowej i jeśli tyle jesteś w stanie zapłacić, to nie ma problemu :).

Ja bym bardzo chciał, żeby była za 20 tys., to przynajmniej nie będę miał wyrzutów sumienia. Chociaż osiągi praktycznie identyczne jak TS.

Ciśnienie podniosę i powiem, że sporo mniej.
I nie tylko osiągi są ważne w v6. Bo patrząc pod tym kątem to większość średniej klasy nowych diesli objedzie i moje v6 i Twojego TS'a.

Mam świadomość, że dźwięk V6 to jest coś, czego Twin Spark nie jest w stanie zaoferować... Wszystko jest w niej tip-top, czy coś trzeba robić?

Zawsze jest coś do zrobienia. Na wiosnę mam w planach sworznie końcówki i drążki. Jak budżet pozwoli to może jakaś poduszka pod silnik.

Jakby ktoś potrzebował do 75 3.0 :
-głowice z wałkami
-blok
-tłoki z korbami
- magiel
-nakładki progowe
to prosze o info na PW

Co to są nakładki progowe?

Dokładnie tak jak nazwa wskazuje - element, który jest na progu i widać go na Twojej miniaturce(ładnie odbija pasek światła, zwężający się na wysokości słupka środkowego - mam nadzieję, że zrozumiale opisałem :D ).

witam, ile są warte przednie alluminiowe zaciski brembo z alfy romeo 75?? Potrzebuje orientacyjnej ceny bo chce kupic a nie chce dac sie zrobic w ...;) pozdrawiam

A ja wciąż przypominam, że mam beżowe welurowe wnętrze na sprzedaż...

Amortyzatory
Powrót