• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Barusiowy GAZIK - COSMO BLUE :)

bardzo ładnie wyglądają i tak jak myślałem że czarne ramki dodają super uroku a ramki czarne plus soczewki ...:D

Autko w międzyczasie dostało kratkę zderzaka (za którą pięknie dziękuję Teddy'emu) i zostało zrobionych trochę innych pierdół...

Natomiast dziś pojechała do Jastrzębia Zdroju - trafiła do jednego z forumowych kolegów.

NIECH SIĘ SPRAWUJE JAK NAJLEPIEJ ! :)

opyliłeś alfika???

ha ha a nie mówiłem:D Toż ten barus to handlarz pełną gebą:D

Autko w międzyczasie dostało kratkę zderzaka (za którą pięknie dziękuję Teddy'emu) i zostało zrobionych trochę innych pierdół...

Natomiast dziś pojechała do Jastrzębia Zdroju - trafiła do jednego z forumowych kolegów.

I ze wzajemnością mimo ze przeplywka narazie lezy :) kupuj GTka z zabitym silnikiem i robimy Swap'a :D

I ze wzajemnością mimo ze przeplywka narazie lezy :) kupuj GTka z zabitym silnikiem i robimy Swap'a :D

Napisz mi, ile za robotę, a pomyślę :D

- - - Updated - - -

Coś w tym jest... Wyszykuje i sprzedaje :P

Tak ... wyszykował i sprzedał ... poniżej kosztów. Handlarz pełną gębą. Gdybyście mieli tyle pracy przy doprowadzeniu do ładu własnego auta po wizycie w warsztacie gościa, którego uważaliście za dobrego kumpla, też mielibyście dość. Auto kosztowało mnie 8400zł. Sprzedałem za 7300. Możecie zapytać samego kupującego, który potwierdzi kwotę, za jaką auto wziął.

iNTELL wyciął mi katalizator (o czym zorientowałem się na drugi dzień) i -nie chcę nikogo oczerniać- ale dziwnym trafem trochę innych rzeczy 'NAGLE' wymagało wymiany.

Uważałem go za dobrego kumpla... ale w momencie, kiedy uznał, że mu się 'wydechy' pomyliły z inną Alfą z warsztatu, gdzie początek mój, tył mój, a środek wycięty, to uznał, że 'może to odkręcić'. Szlag mnie trafia na samą myśl, więc nie będę tu opisywał szczegółów.

Masę pracy mnie kosztowało doprowadzenie auta po odbiorze od niego (i nawet w trakcie odbierania od niego). Sprzedałem auto 100% sprawne, z górnymi wahaczami do wymiany, o czym nowego właśc. poinformowałem.

Przeczytajcie z łaski swojej najpierw moje posty, a później piszczcie teksty o handlarzach itd. :)

Pozdrawiam,
Wojtek :)

- - - Updated - - -

Coś w tym jest... Wyszykuje i sprzedaje :P
Nikt nikomu nie broni tak robić :) Jeśli uważasz, że zrobiłem na tym interes życia, proszę bardzo :) Sam możesz spróbować kupić auto za 6800zł, dołożyć 1600zł minimum i sprzedać za 7300 :)

- - - Updated - - -

bez komentarza.... :)

Lepiej nie komentuj :) Bo poza kilkoma osobami z forum mało kto zna sytuację z iNTELL'em :)

- - - Updated - - -

PS. Absolutnie do Was nie 'piję', tylko pewne sprawy wyszły bardzo nieprzyjemnie. Na tyle, że po wyprowadzeniu Alfy 'na ludzi' skusiłem się, żeby ją sprzedać. I właściwie żałuję. Ale dała mi ostatnio po dupie od dnia odbioru z 'warsztatu'.

Także nie odbierajcie tego źle i nie bierzcie do siebie :D Jeśli tak zabrzmiało, to przepraszam :) ; )

Ja nie nazwałem cb handlarzem i moje słowa raczej były pisane żartem, a ty za bardzo wziąłeś to do sb. Trochę czytałem ten temat i prace jakie robiłeś nie były "handlarskie":P, a raczej bardziej wynikające z dbania o auto... Rozumiem, że zdenerwowanie wynika z tęsknoty za alficzką ;)

p.s chyba nie mnie chciałeś cytować 2x ;)

Ja nie nazwałem cb handlarzem i moje słowa raczej były pisane żartem, a ty za bardzo wziąłeś to do sb. Trochę czytałem ten temat i prace jakie robiłeś nie były "handlarskie":P, a raczej bardziej wynikające z dbania o auto... Rozumiem, że zdenerwowanie wynika z tęsknoty za alficzką ;)

p.s chyba nie mnie chciałeś cytować 2x ;)
Wiem wiem...

Chodziło mi o to, że po oddaniu od 'mechanika' dostałem tak po dupie, że szok. A auto było odebrane od -byłego już- kolegi.

A dziś trochę mi było żal sprzedać - to fakt. Bo już wychodziłem na prostą powoli ... Ale teraz jeśli kupię AR, to z pewnością nie 'już' ... Uzbieram kasę i kupię dopieszczoną GT albo 159 :)

- - - Updated - - -

Wyczuwam zły humorek :D
Dobrze wyczuwasz Szymon :) Sam wiesz, ile miałem przy niej pracy od zakupu, po sytuacji z wiesz kim ^ ^ aż do dziś :) Nie zarobiłem na tym nic. Straciłem... Więc handlarsko chyba nie działałem ; )

- - - Updated - - -

ŻEBY BYŁO WESELEJ:

Wojtek z Kubą (nowym właścicielem GAZIKA):

- - - Updated - - -

TAKIEGO STWORA UPOLOWAŁEM ^ ^ :D

Kiedyś już tego SHREKA na forum wrzucałem :D

Na forum auto dostało zaproszenie w postaci wizytówki :D :D :D

ty to masz szczescie:)))nad moją 156 fatum:))))niechce mnie opuscic:))jeden kolega z forum chciał oglądac jak na wakacjach byłem wkoncu niedoczekał sie i sw kupił a jestem pewien ze by kupił jak zobaczyłby i przetestował:)):)))coprawda ja chce wiecej niz za ile twoja posżła :)
szukaj gt:)))))ja dzis 8 gt oglądałem:)))))

- - - Updated - - -

ty to masz szczescie:)))nad moją 156 fatum:))))niechce mnie opuscic:))jeden kolega z forum chciał oglądac jak na wakacjach byłem wkoncu niedoczekał sie i sw kupił a jestem pewien ze by kupił jak zobaczyłby i przetestował:)):)))coprawda ja chce wiecej niz za ile twoja posżła :)

nic nawet nie pisałeś że chcesz sprzedać@.@ zdziwiłem się... no ale autko chyba w dobre łapy poszło?:) no to do dzieła i czekam na GT lub 159:) tylko pytanie ropa czy benzyna z podtlenkiem Lpg? ja już nigdy ropniaka nie kupieXDD dzwięk 2.0 jest bezcenny

- - - Updated - - -

nic nawet nie pisałeś że chcesz sprzedać@.@ zdziwiłem się... no ale autko chyba w dobre łapy poszło?:) no to do dzieła i czekam na GT lub 159:) tylko pytanie ropa czy benzyna z podtlenkiem Lpg? ja już nigdy ropniaka nie kupieXDD dzwięk 2.0 jest bezcenny

- - - Updated - - -

No wiem wiem :) Twoją za 9,5 widziałem :)

- - - Updated - - -

Nie pisałem, bo właściwie nie wiedziałem sam, czy chcę sprzedać. Trafił się kolega z forum, to 'oddałem' w dobre ręce :)

Amortyzatory
Powrót