Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Tak jest bardzo przyzwoita firma która oferuje nietypowe bagażniki - do nowych modeli - ja tam znalazłem do Giulietty i zamierzam kupić,
sorry ale nie pamiętam nazwy tej firmy - reklamują się jako najcichsze bagażniki - wstaw fraze najcichszy bagażnik samochodowy w google - powinna firma wyskoczyć,
może to Ci pomoże![]()
Do Gulietty zamienników praktycznie nie ma - może w Mito jest inna sytuacja. Thule wycofało swój model ze względu na "zbyt miękki dach" w Gulietcie. Wishpbar teoretycznie jest w cenniku, ale przedstawiciel w Polsce robi "wielkie oczy" jak słyszy model, straszy trudnościami i ściąganiem na zamówienie (z Australii).
ja mam u siebie bagażnik Mont Blanc. używam już 3 rok, zimą box na narty, latem uchwyty na rowery. Polecam.
![]()
![]()
![]()
udało się wygospodarować trochę czasu![]()
za każdym razem przed montażem odtłuszczam powierzchnię styku dachu i bagażnika, po zdjęciu bagażnika troszkę wosku na to miejsce i nie ma śladujeszcze jedno pytanie- pod uchwytami w miejscu gdzie styka sie bagaznik z dache, bardzo sie lakier rysuje?
Odswiezam temat. Czy ktos kupil jakis bagaznik dachowy? Co mozecie polecic oprocz mont blancka ktory kest troche drogi