• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[164] Bagażnik dachowy do 164?

No.. fakt.. szału nie robi, na kolana nie rzuca lub jak kto woli dupy nie urywa..
Ale czasami trzeba stawiać na funkcjonalność kosztem wyglądu.. bagażnik to chyba jedyna możliwość, żeby zabrać się z bagażami i rowerami..
Na szczęście wygląda jakby się szybko zdejmował :P

Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey

Może i tak ale na pewno projektanci tego modelu nie przewidzieli go jako van-a rodzinnego tylko rasową limuzynę.

- - - Updated - - -

Ale z drugiej strony maluch tez przez wiele lat służył jako rodzinny van.

Co jak co, ale powtarzam po raz drugi, że warto mieć obok w garażu jakieś większe auto :)

Co jak co, ale powtarzam po raz drugi, że warto mieć obok w garażu jakieś większe auto :)

Nie zawsze. Pomijając szczegół, że nie mam garażu.. dwoma samochodami na raz jeździć jest średnio wygodnie (moja lepsza połówka nie posiada prawka), a utrzymywać dwa żeby raz na jakiś czas przejechać się większym..?

Pomijając szczegół, że nie mam garażu.. dwoma samochodami na raz jeździć jest średnio wygodnie (moja lepsza połówka nie posiada prawka), a utrzymywać dwa żeby raz na jakiś czas przejechać się większym..?
Nie no ja to doskonale rozumiem. U mnie o tyle dobrze, że kobieta posiada prawko... Ona jeździ sobie jednym (tym większym, mowa o kombi), a ja remontuje sobie swoja Alfę. Jak potrzebuje przewieźć coś czy jechać gdzieś na jakąś "misję specjalną" to biorę te większe auto i załatwiam co trzeba.
Pozdrawiam.

Złoty środek nie istnieje. Niestety.

Limuzyny z reguły źle wyglądają z bagażnikami na dachu.

Ale jeśli ktoś chce się zabrać z np rowerami to taki bagażnik to chyba jedyna opcja.. coś za coś..

Wie ktoś ile takie bagażniki kosztują? I czy w ogóle można je gdzieś zdobyć?

LINK

Jak czegoś nie ma w Polsce to trzeba szukać za granicą.

Czyli jednak ktoś robi bagażniki bazowe do 164 więc jęsli ktoś ma ochotę niech montuje.

Amortyzatory
Powrót