Nie ma tragedii, trzeba tylko czasem trochę poczekać.Z tego co wiem z dostępnością części do V6 nie jest już za wesoło, odezwij się na priv, może uda mi się coś ogarnąć po hurcie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nie ma tragedii, trzeba tylko czasem trochę poczekać.Z tego co wiem z dostępnością części do V6 nie jest już za wesoło, odezwij się na priv, może uda mi się coś ogarnąć po hurcie
Silnik wytrzymuje dużo jeśli nie jest pałowany. U mnie ponad 155k km.Ja miałbym inne pytanie, jakie przebiegi wytrzymuje ten silnik? Mój ma 126 700 , wydaje mi sie że chodzi bez problemu. Co do oleju to ja leje castrol magnatec 5w/40
Ja miałbym inne pytanie, jakie przebiegi wytrzymuje ten silnik? Mój ma 126 700 , wydaje mi sie że chodzi bez problemu. Co do oleju to ja leje castrol magnatec 5w/40
To tak jak z Allegro - musisz się zorientować co to za sprzedawca. Kilkukrotnie zamawiałem, raczej drobne rzeczy - zero problemów. Często przesyłka jest albo bardzo droga, albo czas oczekiwania długi.Witam chciałem was zapytać -na pewno ktoś z was ściągnął części z ebay... jak długo i czy sa jakieś problemy z przesyłką???dziekuje.pozdrawiam
Uporałeś się z tymi stukami już?Witam proszę o poradę wymieniam olej,nie wiem na czym jeździł poprzednik myślę o fabrycznym jaki jest stosowany,do Alfa 159 3.2v6 jts Q4 jeszcze raz prosze o konkretne odpowiedzi pozdrawiam
Uporałeś się z tymi stukami już?
Olej 5W40 lub 0W40, ja bym lał porządny full saps. Wymiana max co 10k km.