firehawk2991
Nowy
I co? Zostawiłeś tak?
U mnie to samo .Na 2 nowych silownikach prawie klape wyrawło
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
U mnie to samo .Na 2 nowych silownikach prawie klape wyrawło
Dobre nowe siłowniki nawet i bez sprężynek potrafią wyrwać klapę wybijając przy tym zęby![]()
Mysle ze na 1 sprężynie może zle sie zamykać.sprężyny dają spory opór przy zamykaniu i przy braku z 1 strony moze być rożnie.
Bez sprężynek Ci się nie otworzy. Trzeba lekko podrzucić żeby siłowniki pociągnęły dalej, ale da się otworzyć jednym palcem![]()
Jak komuś wyrywa klape z zawiasów po założeniu 2 nowych silowników polecam wstawic 1 stary...Klapa łagodnie sie otwiera.
Dokładnie tak, nowe siłowniki i już parę razy dostałem w łeb klapą w 56 która się odbiła w góry i poszła w dół. :haha:Dobre nowe siłowniki nawet i bez sprężynek potrafią wyrwać klapę wybijając przy tym zęby![]()
Dokładnie tak, nowe siłowniki i już parę razy dostałem w łeb klapą w 56 która się odbiła w góry i poszła w dół. :haha:
Jako, że w końcu zastosowanie jednego starego i jednego nowego siłownika dało zamierzone skutki u mnie (nie wyrywa klapy), jeden mam na zbyciu. Więc gdyby ktoś potrzebował, mogę odsprzedać![]()
Poczekaj do zimy z tym siłownikiem. Żeby nie było tak, że sprężyny klapę otworzą, a ona zatrzyma się w połowie, gdyż jeden nowy siłownik nie daje jej rady![]()
Siłowniki są gazowe a nie olejowe...Pomimo tego zimą mogą gorzej się podnosić?.Bo jakoś tego nie zauważyłem.
Siłowniki są gazowe a nie olejowe...Pomimo tego zimą mogą gorzej się podnosić?.Bo jakoś tego nie zauważyłem.