auto się znalazło

Auto
159SW
Alfa Romeo 159vSW o numerach WPR 82799 skradzione 14 listopada z Brwinowa, stało od 21grudnia na parkingu policyjnym w Żyrardowie rozbite przodem. Kilka dni temu dostałem telefon z komendy że auto sie znalazło i musze je odebrać, samochód na moje oko jest po uderzeniu w przeszkode, wszystkie poduchy wystrzelone, pozatym nie ma koła zapasowego, a całe auto jest wypryskane w środku gaśnicą. Brak tablic rejestracyjnych,silnik odpala. Po przywieżniu auta do mnie pod fotelem pasażera znalazłem telefon komórkowy marki samsung, który natychmiast dostarczyłem na komende, były w nim dwie karty sim jedna play druga ukraińska, czekam na rozwój zdarzeń

Było,jest ac?

Ciekawe czemu policja nie znalazła tego samsunga...dramat

Ciekawe czemu policja nie znalazła tego samsunga...dramat
Bo akurat mieli alarm aby jechać pilnować pokurcza albo jedzącą sałatkę albo innych zbawców tego narodu.

Bo akurat mieli alarm aby jechać pilnować pokurcza albo jedzącą sałatkę albo innych zbawców tego narodu.

Hahaha :D faktycznie może pilnowali, żeby za dużo kolorów nie było, tylko czarne co jest białe i białe co jest czarne :D

- - - Updated - - -

Pewnie nawet nie szukali, zobaczyli, że auto zdewastowane i lepiej było jechać na kebsa :D

:D

Szczerze mówiąc myślałem, że na Alfę nikt się nie rzuci, a jak już to że nie odpali ;)

No to mają ślad...żeby po miesiącu wysłać ci pismo zatytułowane ,,umorzenie z powodu nie wykrycia sprawców''

Na bank tak to się skończy. Potrafią jedynie ścigać tych, których łatwo namierzyć, albo się schować z suszarką za przystankiem

Dokładnie. Mam kolegę w policji i liczą się tylko statystyki czyli ilość spraw. Jak mają sie grzebać i szukać to po prostu odpuszczają. To samo z mandatami. Ilość ilość ilość, a jak nie ma wyniku to odpierdoli od dowódcy. Piękna jest praca w policji :) a co do Twojej sprawy z tym znalezionym telefonem to zanim oddałeś to mogłeś sam w nim pogrzebać, może na własną rękę byś coś wywnioskował. Może np. kradzież była powiązana z Twoim sąsiadem, albo nawet znajomym. Nigdy nie wiesz. Pozdrawiam i współczuję.

Polska Policja to porażka.... Jakiś zjeb Ukrainiec to zrobił pewnie po pijaku bo czują się bezkarni w Polsce i taka jest prawda! Szkoda Alfy kurde...

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót