A i jeszcze ta cupra by na wstecznym objechala moja gtv ale i tak bym sie nie zamienil bo uwielbiam swoje staruszkowate auto)
Sent from my iPhone
Lakier byśmy w końcu jej zrobili
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A i jeszcze ta cupra by na wstecznym objechala moja gtv ale i tak bym sie nie zamienil bo uwielbiam swoje staruszkowate auto)
Sent from my iPhone
Jak pisałem wyżej, duża część potencjalnych nabywców tego samochodu kieruje się właśnie czasami w porównaniu z konkurencją...
Radosuaf, reprezentujesz niezwykle schematyczne postrzegania świata ale ono ma niewiele wspólnego z rzeczywistością.
Te samochody kupują ludzie którzy kochają piękne samochody, z prawdziwą sportową historią i na szczęście ze sportowymi osiągami.
Zapamiętaj jedną rzecz, wydając ćwierć miliona złotych na samochód można wybrać samochod dowolnej marki z dużo większym "prestiżem, lansem czy też osiągami" (choćby używany ) dlatego jeśli ktoś chce miec Alfa Romeo 4C to je kupi niezależnie od "czasów w porównaniu z konkurencą"
Moja. I jeszcze czerwona gałka biegów. Zasadniczy błąd to brak jasnych tapicerek w Giulietcie. Beżowy Alfatex w 147 FL i 159 był cudny - ciekawe, dlaczego z niego zrezygnowali.
fan, Alonso jakoś mógł się przejechać po 'schleife F12 Berlinettą - a tutaj chyba nie ma problemów ze sprzedażą i wątpliwości co do osiągów? Fiat nie traktuje poważnie Alfy i to jest fakt. Były pieniądze i czas na zapraszanie 10 pierwszych nabywców 4C na pierdołowate testy na Balocco, a na to nie ma...
4C Spider będzie fajnym autkiem, bo będzie pokazywać "mam styl, mam kasę, nie dbam tak bardzo o osiągi" - w przypadku coupe powinni rąbnąć w stół i pokazać - "Za tę kasę nie ma nic szybszego. Basta." Tylko jakoś im się nie kwapi.
Z drugiej strony 4C postawiona przy innych samochodach wygląda na trochę przerośniętą:
![]()
to nie jest profesjonalizm tylko marketing, co z tym DSG w Seacie bo mnie to nurtuje ? jest tam DSG czy go nie ma![]()
Na filmie jest manual, ale oficjalny czas jest z DSG.![]()
Ja za kwotę, którą wydałem na Julkę też mógłbym mieć BMW 1 albo Merca A. Kupiłem Alfę, ale jakoś więcej na drogach spotykam innych aut.
1. Ja zdecydowanie na drogach widzę więcej Giulietty niż BMW 1 oraz Merc A
2. Bardzo sobie cenie to, że AR jeździ stosunkowo mało. Gdyby AR była popularna jak Skoda czy VW z pewnością zamieniłbym markę.
1. Ja zdecydowanie na drogach widzę więcej Giulietty niż BMW 1 oraz Merc A
2. Bardzo sobie cenie to, że AR jeździ stosunkowo mało. Gdyby AR była popularna jak Skoda czy VW z pewnością zamieniłbym markę.
Serio... dyskutujecie z człowiekiem który potrafił wciskać kit jaki to Merde-geot 307 SW jest cudowny, wspaniały, z materiałami super jakości we wnętrzu, itd. Jest sens? :lol:
Dlaczego? Z prostego powodu: marketing. Niedawno w jakimś odcinku top gear było pokazane auto z wielkim napisem na masce typu "najlepszy czas na nurburging..." To działa. Alfa dała dupy jeśli tam naprawdę nie siedział zawodowiec.w tym problem ze w Alfie nie jechal Gene ani Alonso tylko dziennikarz i tylko w tym. Dlaczego niby Alfa miala robic taki cyrk jak niemcy co to za prestiz? chyba nie w tym rzecz zeby robic wszystko pod publike.