Moja pierwsza...
Zakup bardziej z serca niż rozsądku, po przemyśleniu można było kupić bogatszą wersję, ale to oznacza tylko, że będzie co robić
Silnik: 2.5 V6 24V Busso (140kW)
Skrzynia biegów: 4HP20
Rok produkcji: 2000 r.
Przebieg: 185440 km
166 trafiła do mnie po remoncie zawieszenia i rozrządu, znajomy po 6 latach inwestycji stwierdził, że to jego ostatnia przygoda u mechanika (nie żeby narzekał
).
Z wejścia poszła na wymianę płynów i filtrów (Valvoline MaxLife 5W40 / FILTRON) i czeka mnie jedynie odświeżenie świateł z przodu.
Zrobione:
#elektryka
(v) dodatkowy wzmak z subwoofer'em (przekładka z poprzedniego auta)
(v) rozszerzenie ICS'a o zmieniarkę (Audiostrada)
Plany: (w końcu ciepło i można coś podziubać)
#silnik
( ) zmiana kolektora dolotowego na ten z 3.0 V6 (barany + podstawki)
( ) układ dolotowy PiperCross
#elektryka
( ) montaż DSP (SZUKAM WIĄZKI i ewentualnie głośników)
#wnętrze
( ) skórzane fotele
Zdjęcia w najbliższym czasie, aczkolwiek sensu w tym jeszcze nie widzę - seria to seria
PS: Rozumiem, że ten wątek mogę traktować jako swoistą dokumentację i wrzucać na bieżąco postępy?
Zakup bardziej z serca niż rozsądku, po przemyśleniu można było kupić bogatszą wersję, ale to oznacza tylko, że będzie co robić
Silnik: 2.5 V6 24V Busso (140kW)
Skrzynia biegów: 4HP20
Rok produkcji: 2000 r.
Przebieg: 185440 km
166 trafiła do mnie po remoncie zawieszenia i rozrządu, znajomy po 6 latach inwestycji stwierdził, że to jego ostatnia przygoda u mechanika (nie żeby narzekał
Z wejścia poszła na wymianę płynów i filtrów (Valvoline MaxLife 5W40 / FILTRON) i czeka mnie jedynie odświeżenie świateł z przodu.
Zrobione:
#elektryka
(v) dodatkowy wzmak z subwoofer'em (przekładka z poprzedniego auta)
(v) rozszerzenie ICS'a o zmieniarkę (Audiostrada)
Plany: (w końcu ciepło i można coś podziubać)
#silnik
( ) zmiana kolektora dolotowego na ten z 3.0 V6 (barany + podstawki)
( ) układ dolotowy PiperCross
#elektryka
( ) montaż DSP (SZUKAM WIĄZKI i ewentualnie głośników)
#wnętrze
( ) skórzane fotele
Zdjęcia w najbliższym czasie, aczkolwiek sensu w tym jeszcze nie widzę - seria to seria
PS: Rozumiem, że ten wątek mogę traktować jako swoistą dokumentację i wrzucać na bieżąco postępy?
Ostatnia edycja: